Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

10 trends που λατρεύουν οι γυναίκες και μισούν οι άντρες

Υπάρχουν μερικά trends τα οποία μπορεί οι γυναίκες να λατρεύουν αλλά κάνουν τους άντρες να βγάζουν σπυράκια. Δες ποια είναι αυτά..


Peplums
Τα μπλουζάκια που μοιάζουν σαν να έχεις ντυθεί για να καλύψεις την εγκυμοσύνη σου απλά δεν καταλαβαίνουν για ποιο λόγο υπάρχουν.

Σκουφάκια
Δεν τους αρέσουν όταν οι κοπέλες φοράνε σκουφιά στην κορυφή του κεφαλιού τους σκεφτόμενοι ότι δεν τα φοράνε για το κρύο αλλά, έτσι απλά χωρίς κανένα λόγο.

Μπλουζάκια ανοιχτά στο πλάι
Τα μπλουζάκια που έχουν άνοιγμα στο πλάι και φαίνεται το σουτιέν από μέσα δεν είναι η καλύτερή τους.

Μακιγιάζ ματιών
Το πολύ έντονο μακιγιάζ ματιών δεν  είναι το αγαπημένο τους.

Ψεύτικα νύχια
Η αλήθεια είναι πως δεν τους αρέσει ο,τιδήποτε είναι ή δείχνει ψεύτικο.

Ψηλόμεσα παντελόνια
Θυμίζουν κάτι από τη μαμά τους στα 80's. Το ίδιο ισχύει με τα ψηλόμεσα σορτς τα οποία είναι πολύ κοντά και φαίνεται το τελείωμα των τσεπών.

Πανύψηλα τακούνια
Δεν τους αρέσει καθόλου να βλέπουν γυναίκες να φοράνε τόσο άβολα πανύψηλα τακούνια τα οποία τις δυσκολεύουν να περπατήσουν και για τα οποία παραπονιούνται όλο το βράδυ ότι πονάνε τα πόδια τους.

Φαρδiά παντελόνια
Οποιοδήποτε παντελόνι, που δεν είναι πιτζάμα ή φόρμα (που συνήθως είναι φαρδά), και είναι φαρδύ δεν τους αρέσει καθόλου.
 
Μεγάλοι φιόγκοι
Οποιοσδήποτε μεγάλος φιόγκος στα μαλλιά γιε εκείνους δεν είναι χαριτωμένος.
 
Τεράστια πουλόβερ
Γενικά, όπως είπαμε, δεν τους αρέσει οτιδήποτε φαρδύ πόσο μάλιστα αυτά τα oversized πουλόβερ που φαίνονται σαν να έχουν επιστρέψει από τη δεκαετία του ’80.faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου