Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Το κάπνισμα δε βλάπτει μόνο την υγεία σας, κάνει κακό και στην ομορφιά σας

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο κακό κάνει στην επιδερμίδα σας αλλά και στην ομορφιά σας το τσιγάρο;

Τα χιλιάδες χημικά που περιέχει καταστρέφουν πραγματικά το δέρμα σας και όχι μόνο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σας αγχώσει είναι το κακό που κάνει στην υγεία σας, ωστόσο αν αυτό δεν σας πείθει τόσο ,τότε σκεφτείτε και την εξωτερική σας ομορφιά.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω κάποιες αλλοιώσεις που προκαλεί ο καπνός στον εαυτό σας:

Γκρίζα επιδερμίδα: Η νικοτίνη μπλοκάρει τα αιμοβόρα αγγεία, με αποτέλεσμα να μην κυκλοφορεί το αίμα σωστά. Για να έχετε όμως λαμπερό και υγιής δέρμα, πρέπει να τροφοδοτείται η επιδερμίδα σας συνεχώς από αίμα.

Δυσάρεστη αναπνοή: Είναι περιττό να αναφέρουμε το πόσο άσχημο είναι στους μη καπνιστές να μυρίζουν την ανάσα σας. Σίγουρα κι εσείς το έχετε διαπιστώσει και σας έχει γίνει από το σύντροφό σας ή κάποιον φίλο σας παρατήρηση για την αναπνοή σας. Όσο καλά και αν πλύνετε τα δόντια σας, όσο αρωματικό προϊόν και αν χρησιμοποιείτε αυτή η μυρωδιά δε φεύγει, γιατί πηγάζει από το στομάχι σας.

Πρόωρη γήρανση: Όσες κρέμες κι αν χρησιμοποιείτε, όσα botox και αν κάνετε, το κάπνισμα επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης. Να ξέρετε όμως ότι αν αποφασίσετε να το κόψετε μέσα σε μόλις οχτώ ώρες το δέρμα σας θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.
jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου