Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αποχαιρετήστε την κυτταρίτιδα σε λιγότερο από ένα μόνο μήνα!!!!

Σε αποκλειστική διάθεση στο SWAN θα βρείτε την μοναδική κρέμα CELLYSFORTE και το λάδι CELLYS OIL, που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς  απευθείας από την Ελβετία !!!

Βασισμένα στο ενεργό συστατικό κολλαγενάση ( Collagenase) τα 2 νέα αυτά προϊόντα δρουν στο ''σκληρό ΄΄ κολλαγόνο του ανελαστικού ( λόγω φλεγμονής ) συνδετικού ιστού το οποίο ευθύνεται για την κατακράτηση των υγρών, την εμφάνιση οιδήματος και την όψη ''φλοιού πορτοκαλιού''

CELLYS OIL 10%: Αποκλειστικά για θεραπείες στο SWAN Beauty Lounge!
Μισής ώρα μασάζ με ειδικές τεχνικές ενισχύει  την απορροφησιμότητα του προϊόντος και βελτιώνει την λεμφική και αιματική κυκλοφορία, ενώ αναδεικνύει άμεσα ένα δέρμα πιο λείο και ενυδατωμένο λόγω του jojoba oil και της αλόης που περιέχει.

Δύο φορές την εβδομάδα αρκούν για να απομακρύνετε την κυτταρίτιδα σε 1 μόνο μήνα!
Διάρκεια συνεδρίας 30 min ,  αξία 55 ¤

CELLYS FORTE 5%: Θεραπεία για εφαρμογή στο σπίτι και συντήρηση του προγράμματος που ακολουθείτε. Λίγη ποσότητα αρκεί για εφαρμογή στις περιοχές που εμφανίζουν την κυτταρίτιδα , ενώ η μέντα που περιέχει , ανακουφίζει από το βάρος των ποδιών και αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση.

50 ml,  αξία 50 ¤

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΜΗΝΟΣ , 8 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΑΠΟ 440 ευρώ
  ΜΟΝΟ 280 ευρώ !!!
( Με δυνατότητα χρέωσης μεμονωμένης θεραπείας 35 ¤ για την πρώτη συνεδρία)
και ΔΩΡΟ 1 ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ από το διατροφολόγο του SWAN

Καλέστε σήμερα κιόλας για να κλείσετε το  ραντεβού σας και κερδίστε χρόνο για να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε , μόλις μία ανάσα πριν βγείτε στην παραλία!

Λεωφ. Πεντέλης 104
Χαλάνδρι - Αθήνα, 15234
Τ: 210 6829466
F: 210 6829468
Ε: info@swan.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου