Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Κάνουν το δικό τους μπάτσελορ... ποζάροντας ημίγυμνες

 
Τον τελευταίο καιρό η τάση που επικρατεί στις ΗΠΑ είναι οι επαγγελματικές φωτογραφήσεις για τις νύφες και τις «κολλητές» της με ελάχιστα ρούχα

Πρόκειται σύντομα να παντρευτείτε και δε θέλετε να υποκύψετε στην αμερικανική συνήθεια του μπάτσελορ πάρτι, αλλά επιθυμείτε να περάσετε χρόνο με τις φίλες σας και να θυμάστε για πάντα αυτές τις στιγμές;

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τα ρούχα σας, να σας ακολουθήσουν οι αγαπημένες σας φίλες και να ποζάρετε με χάρη στον φωτογραφικό φακό κάποιου επαγγελματία για μια λήψη διαφορετική από όλες τις άλλες.


«Πολλά κορίτσια παίρνουν μαζί τους τις φίλες τους για υποστήριξη, έτσι σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραία ιδέα να φωτογραφίζαμε όλη την παρέα. Φέρνουν μαζί τους κρασί και φαγητό και μετατρέπουν τη φωτογράφηση σε πραγματική γιορτή», δήλωσε στη New York Post η φωτογράφος Κάθριν Λέοναρντ.


Το φωτογραφικό πάρτι βέβαια στοιχίζει 400-500 δολάρια έκαστος, ενώ στην τιμή συμπεριλαμβάνεται περιποίηση μαλλιών και μακιγιάζ.

Στόχος της φωτογράφησης, σύμφωνα με την Λέοναρντ, είναι να τονωθεί το ηθικό των γυναικών λίγο πριν τη μεγάλη ημέρα, ώστε να νιώσουν ισχυρές και δυναμικές.

Αυτό, μάλιστα, μαρτυρά και μία από τις νύφες που τόλμησε να ποζάρει ημίγυμνη με τις φίλες της.

«Είμαι σοκαρισμένη από το πόσο έντονη εμπειρία ήταν. Δεν πίστευα ότι θα ένιωθα τόσο δυνατή», δήλωσε η 32χρονη Σάρα.

Από την άλλη, η κοινή φωτογράφηση φέρνει ακόμα πιο κοντά τις φίλες, ενώ όπως είπε μία ακόμα νύφη «διασκεδάσαμε πολύ και ήρθαμε πιο κοντά. Νιώσαμε υπέροχα. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος, να περάσουμε καλά».

Βέβαια, όπως εξήγησε δεν είναι σίγουρη τι θα κάνει με τη φωτογραφία, πάντως το πιθανότερο είναι να την κρύψει σε ένα συρτάρι και να την επανεμφανίσει 15 χρόνια αργότερα για να θυμηθεί πώς ήταν.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου