Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ζώδια: Τι μας περιμένει το 2014; Αναλυτικές προβλέψεις για το νέο έτος!


Το 2014 είναι μια χρονιά αρκετά «πικάντικη», θα έλεγα, για όλα τα ζώδια! Ο Κρόνος στον Σκορπιό πάνω κάτω μας επηρεάζει όλους και θέματα σχέσεων είτε ερwτικών, είτε... επαγγελματικών, θα διαταραχθούν σε όλα τα επίπεδα!



Ριζικές αλλαγές, επαγγελματικές, προσωπικές ακόμα και πολλές μετακομίσεις! Όλα έρχονται τούμπα για όσους τουλάχιστον αποδεχθούν την πραγματικότητα και τι επιθυμούν για τον εαυτό τους! Εύχομαι ανεξαρτήτως των αστροπροβλέψεων, να έχουμε όλοι ένα ήρεμο και ειρηνικό 2014 και όποια κακοτοπιά έρθει να την πολεμήσουμε με ομοψυχία!


Κριός
Η χρονιά κατά την οποία θα δεχθείτε μια πολύ μεγάλη απογοήτευση, κυρίως από τους δικούς σας ανθρώπους για τους οποίους κάποτε είχατε θυσιάσει τα πάντα! Όλο αυτό θα σας κάνει πιο καχύποπτους, πιο δύσπιστους και περισσότερο θα πεισμώσετε αναζητώντας την εκδίκηση, παρά το οτιδήποτε άλλο! Από τις 16/07 και μετά έρχεται ένας μεγάλος έρωτας, που θα σας αναστατώσει γλυκά και θα αποφασίσετε να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας! Επαγγελματικά, κάνετε στροφή σε κάτι εντελώς διαφορετικό, αφήνετε το παρελθόν πίσω και αποζητάτε πλέον άλλου είδους ικανοποίηση! Μην αφήσετε κανέναν να σας αλλάξει σχέδια!

Ταύρος
Με τον Κρόνο στον Σκορπιό, απέναντί σας, μην περιμένετε να δείτε πολλές άσπρες ημέρες, αφού θα σας ταρακουνήσει για τα καλά μέχρι να φύγει! Οι σχέσεις σας θα περάσουν από σαράντα κύματα και το πιο πιθανό είναι να διαλυθούν, τουλάχιστον όσες δεν έχουν γερές βάσεις! Χωρισμοί ερωτικοί, χωρισμοί επαγγελματικοί, φιλίες εξαφανίζονται και το κακό συνεχίζεται! Η διατροφή σας και το σώμα σας θα χρειαστούν ιδιαίτερη φροντίδα, αφού το άγχος όχι μόνο σας σκοτώνει, αλλά σας φουσκώνει κιόλας! Κάποιος από το παρελθόν επιστρέφει, είτε σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή απλώς σας θέλει πίσω! Προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε!

Δίδυμοι
Από όλα τα καλά θα έχει η χρονιά σας, οι περιπέτειες θα κυριαρχήσουν και μπορεί μέχρι το τέλος να έχετε και ένα παιδί στην αγκαλιά! Μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη θα σας αλλάξει εντελώς τα σχέδια, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί ακόμα και να παντρευτείτε! Πέρα από αυτό, ο κόσμος θα σας τεστάρει σε όλα τα επίπεδα και για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, πρέπει να έχετε εμμονή και θέληση! Κάποιο άτομο από το παρελθόν επιστρέφει και θα σας διεκδικήσει με έντονο τρόπο! Η κούραση που θα νιώθετε δεν θα είναι μόνο σωματική αλλά και ψυχολογική! Πριν πάρετε αποφάσεις ζωής, επισκεφθείτε τον ψυχολόγο σας, θα τον χρειαστείτε!

Καρκίνος
Το γεγονός ότι έχετε τον Δία από επάνω σας, δεν σημαίνει ότι θα κάνει όλα τα θαύματα από μόνος του, δίχως εσείς να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας! Για ό,τι έχετε κατά νου, μια νέα δουλειά, έναν γάμο, ένα παιδί ή ακόμα και μια μετακόμιση, πρέπει να κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, να το πολεμήσετε και όταν διαπιστώσει ο Δίας τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας, τότε μόνο θα σας βοηθήσει! Καλό είναι να πετάξετε τις ταμπέλες, να απαλλαγείτε από ταμπού που μόνο πίσω σας πηγαίνουν και να μπείτε μπροστά, κάνοντας μόνο το κέφι σας! Επαγγελματικά κάτι καλό θα έρθει, όμως θα είναι τελείως διαφορετικό από όλα αυτά που έχετε συνηθίσει. Πάλι θα την κάνετε την ανατροπή!

Λέων
Καιρός να ανοιχτείτε λιγάκι, να μοιραστείτε τα άγχη σας, τις ανησυχίες σας και να απαλλαγείτε από ένα παρελθόν, ωραίο και τρελιάρικο μεν, αλλά λίγο καταστροφικό για την υγεία σας! Θα αποζητήσετε την ελευθερία σε όλα τα επίπεδα και αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμα και έναν χωρισμό! Από τις 15/07 και μετά μπαίνει ο Δίας στο ζώδιό σας, δηλαδή η τύχη θα σας χτυπήσει τη πόρτα και θα πάρετε ακόμα και αύξηση από εκεί που δεν το περιμένατε! Κάποιοι βέβαια θα ανανεωθείτε, θα ξαναερωτευτείτε το ταίρι σας και ακόμα και ένα παιδί μπορεί να έρθει έτσι ξαφνικά! Αυτό που πρέπει να έχετε συνέχεια μέσα στο μυαλό σας είναι ότι πρέπει να συνεργάζεστε με ανθρώπους αισιόδοξους, φιλόδοξους, γεμάτους ελπίδα!

Παρθένος
Είστε από τους τυχερούς της παρέας, αφού το 2014 θα περάσει αρκετά ευχάριστα για εσάς, αφού πλέον γνωρίζετε ποιοι είστε, τι μπορείτε να κάνετε και μέχρι πού είστε ικανοί να φτάσετε! Μια νέα επαγγελματική πρόταση ίσως σας κάνει να φτιάξετε βαλίτσες για ένα μέρος σχετικά μακρινό. Θα αξίζει όμως τον κόπο, αφού θα ανανεωθείτε μέσα από την αλλαγή περιβάλλοντος, τους νέους ανθρώπους και τα φρέσκα ενδιαφέροντα! Βέβαια δεν θα είναι τόσο εύκολο, αφού θα έχετε τον πόλεμο της οικογένειας! Πριν κάνετε οτιδήποτε, επισκεφθείτε έναν ψυχολόγο, θα νιώσετε πολύ ωραία και θα βρείτε σε ποιους τομείς θα συμβιβαστείτε στο τέλος! Πάντως αξίζει να ρισκάρετε για μια νέα πρόκληση!

Ζυγός
Καρμική η χρονιά σας, να το πούμε και λίγο έτσι! Με τον Άρη στο ζώδιό σας θα είστε πολύ δυναμικοί κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα και ίσως να πάρετε και τη μεγάλη απόφαση να κάνετε κάτι δικό σας! Βέβαια δεν θα είναι μια ρόδινη χρονιά, αφού από τον Μάρτιο ως το Μάιο θα πείτε «τον Δεσπότη, Παναγιώτη» από τα παράξενα που θα σας συμβούν! Πρέπει να κρατήσετε τα μπόσικα και να μην το βάλετε κάτω με τίποτα! Όμως για να ξεκολλήσουν όλα σας τα θέματα, πρέπει να πείτε την αλήθεια, να παραδεχθείτε τα λάθη σας, να αφήσετε το υφάκι το αλαζονικό και να δείτε αν όντως έχετε κάποιον δίπλα σας ή αν σας έχουν εγκαταλείψει! Λίγο φρένο στα τρελά σας όνειρα δεν βλάπτει! Μια μοιραία γνωριμία σάς αναστατώνει για τα καλά, ένα παρελθόν σας ταρακουνάει έτσι ξαφνικά και εσείς απλώς παιχνίδι να γίνεται! Μην πάρετε καμιά σοβαρή απόφαση για γάμους και τέτοια!

Σκορπιός
Μια χρονιά άκρως βασανιστική, γεμάτη απρόοπτα και ανατροπές! Με τον Κρόνο που έχει «κατσικωθεί» επάνω σας, μην περιμένετε καμιά σωτηρία!! Φεύγει βέβαια τον Δεκέμβριο του 2014, αλλά μέχρι τότε θα σας έχει κάνει τη ζωή άνω κάτω! Βασικά θέματα με τους συνεργάτες σας πρέπει να λύσετε άμεσα, να πείτε την αλήθεια μια φορά και να ζητήσετε και ένα συγγνώμη εάν χρειαστεί! Η κακή σας συμπεριφορά ίσως σας οδηγήσει στην ανεργία, γι' αυτό φτιάξτε το κλίμα όσο μπορείτε! Θέματα από το παρελθόν δεν θα σας αφήσουν ήσυχους και σε καμιά περίπτωση δεν θα ηρεμήσετε! Πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας πάνω από όλα και να αντιμετωπίσετε τη χειρότερη πλευρά σας!

Τοξότης
Αλλάζετε ριζικά τη ζωή σας, παίρνετε αποφάσεις που πριν λίγο καιρό ούτε καν είχατε κατά νου! Θα κερδίσετε μια δίκη που σας βασανίζει καιρό τώρα, όμως πρέπει να πληρώσετε όλα σας τα χρέη εάν θέλετε να αποχωρήσετε με το κεφάλι ψιλά. Σας βλέπω να απομονώνεστε σε κάποια επαρχιακή πόλη ή ακόμα και χωριό, να βρίσκετε τον εαυτό σας ξανά και να γίνεστε λίγο πιο δημιουργικοί αυτή τη φορά! Η άσκηση και η διατροφή θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, αφού όλοι οι γιατροί φωνάζουν για αυτό! Εκεί όπου θα νιώθετε απελπισμένοι, εκεί θα συμβαίνει κάτι ευχάριστο που θα σας επαναφέρει στον σωστό το δρόμο! Αφοσιωθείτε στις νέες σας επιλογές και μη κοιτάζετε πίσω! Το παρελθόν πάει, τελείωσε!

Αιγόκερως
Πικάντικη η χρονιά σας, όμως με πολύ έρωτα και αγάπη μέσα! Κάποιοι βρίσκετε μια νέα δουλειά, παίρνετε εκείνη την ανάσα, όμως μια μετακόμιση θα «παίζει» πολύ! Μπροστά σε μια αξιοπρεπή ζωή θα αποφασίσετε να την κάνετε την αλλαγή και καλά θα κάνετε! Εσείς που ασχολήστε με τα media, πρέπει να βελτιώσετε την εικόνα σας γιατί ο ψυχρός εκτελεστής πλέον κρίνεται αυστηρά! Προσέξτε τι λέτε και βάλτε και λίγο συναίσθημα! Όμως και για εσάς που έχετε δουλειά, μια νέα πρόταση που θα προκύψει θα σας βάλει σε σοβαρές σκέψεις να τη δεχτείτε, αφού ίσως να είναι ευκαιρία ζωής! Όλες αυτές οι σοβαρές αποφάσεις θα σας ρίξουν ψυχολογικά, όμως ο έρωτας θα σας ανταμείψει για αυτό! Θα χτυπηθείτε από τα βέλη του πολλές φορές και τι θα συμβεί; Άγνωστο!

Υδροχόος
Μια χρονιά γεμάτη από περιπέτεια θα τη χαρακτήριζα, αφού θα την κάνετε την ανατροπή ξανά και ξανά, μιας και είστε το ανήσυχο πνεύμα της παρέας! Τάσεις φυγής θα σας πλημμυρίσουν και το ενδεχόμενο να ξενιτευτείτε για ένα διάστημα, για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, θα «παίζει» πολύ! Όλο αυτό θα αναστατώσει αρκετά τους δικούς σας ανθρώπους και εάν η ζωή σας δεν βρίσκεται σε ισορροπία, τότε ένας χωρισμός ίσως υπάρξει και θα είναι και επεισοδιακός, θα έλεγα! Πέρα από αυτά ένας μεγάλος έρωτας θα έρθει για να σας ταρακουνήσει για τα καλά, για να αναθεωρήσετε πάλι τις απόψεις σας για τη ζωή, για να ξυπνήσει όλο σας το Είναι! Κάποιοι ακόμα θα μπείτε και στη διαδικασία του γάμου, που μέχρι τώρα αποφεύγατε σαν το διάολο το λιβάνι! Κάντε αυτό που σας αρέσει γιατί η καταπίεση σας μαραζώνει και δεν το θέλετε αυτό. Έτσι δεν είναι;

Ιχθύες
Προσδεθείτε στη θέση σας και ξεκινήστε το ταξίδι της ζωής σας! Η χρονιά αυτή θα είναι άκρως ερωτική και γεμάτη από πειρασμούς που θα ξυπνήσουν όλο σας το Είναι! Αν είστε σε σχέση, λυπάμαι που σας το λέω, αλλά ένα τρίτο άτομο μπαίνει ανάμεσά σας και γίνεται ο πανικός ο ίδιος! Βασικά θα χαζέψετε από τον πολύ έρωτα και καλά θα κάνετε να προσγειωθείτε και να εκτιμήσετε αυτά που έχετε! Όμως θα είστε πολύ δημιουργικοί και η φαντασία σας θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια, που από το καλοκαίρι και μετά θα σας φέρουν το χρήμα που ονειρεύεστε! Χρησιμοποιήστε το ταλέντο σας, το χάρισμά σας, αυτό που σας κάνει μοναδικούς, και πιστέψτε στον εαυτό σας πάνω από όλα! Η ευκαιρία που ψάχνετε είναι εκεί μπροστά σας και περιμένει! Οι πιο ήρεμοι της παρέας, αποφασίζετε να κάνετε ένα παιδί! Μπαίνετε στο επόμενο επίπεδο, αφού μια επιθυμία να διαιωνίσετε το είδος σας θα την έχετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου