Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΟΜΟΡΦΙΑ: ΜΠΡΟΝΖΕ MΑΚΙΓΙΑΖ Ηλιοκαμένη επιδερμίδα και το χειμώνα!


Ποιος είπε ότι το μπρονζέ είναι αποκλειστικά καλοκαιρινό λουκ; Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας το αποθεώνουν και κατά τους χειμερινούς μήνες, μιας και τότε η επιδερμίδα μας είναι πιο χλωμή και άτονη και χρειάζεται άμεσα λάμψη και φως.

Η Σάρλοτ Τάιλμπερι (Charlotte Tilbury), η διάσημη make up artist των σταρ, μας δίνει τα φώτα της και μας εξηγεί πως να πετύχουμε βήμα βήμα ένα φυσικό ηλιοκαμένο μακιγιάζ μέσα στο καταχείμωνο.

"Το μυστικό είναι να βρείτε τη σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σας, δηλαδή έναν το πολύ δύο τόνους πιο σκούρο μπρόνζερ (μπρονζέ πούδρα ή ρουζ). Αν είναι πολύ σκούρο τότε θα κάνει έντονη αντίθεση με την επιδερμίδα και το αποτέλεσμα δεν θα είναι ωραίο" εξηγεί η Τάιλμπερι και προσθέτει: "Προσωπικά επιλέγω μια ελαφρώς ιριδίζουσα απόχρωση, που χαρίζει φως και ζεσταίνει την επιδερμίδα".

"Πριν απλώσετε το μπρόνζερ περάστε μια διάφανη πούδρα στα σημεία που σκοπεύετε να το φορέσετε, δηλαδή στα ζυγωματικά, στους κροτάφους και στο περίγραμμα της κάτω γνάθου, για να είστε σίγουρες πως θα δέσει αρμονικά με την απόχρωση της επιδερμίδας σας" τονίζει η διάσημη μακιγιέζ και μας συμβουλεύει να χρησιμοποιούμε μεγάλο πινέλο από φυσική τρίχα φυσικό τελείωμα.

"Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες όταν χρησιμοποιούν μπρόνζερ είναι ότι επιλέγουν λάθος απόχρωση και το απλώνουν σε όλο το πρόσωπο, αντί για τα σημεία όπου ο ήλιος αγγίζει την επιδερμίδα", διευκρινίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου