Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Tips για να αποφύγετε ένα καταστροφικό μακιγιάζ

Ένα καταστροφικό μακιγιάζ μπορεί να χαλάσει όλη σας την εμφάνιση, γι’ αυτό πρέπει να δώσετε βάση σε μερικές απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να το αποφύγετε. Μερικοί εξ αυτών των καταστροφικών παραγόντων είναι το μακιγιάζ που τρέχει και η επιλογή των λάθος χρωμάτων.
Δείτε λοιπόν μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πάντα ένα σωστό μακιγιάζ.

1ο tip: Πως θα κάνετε την μάσκαρα σας να μην τρέχει και τις βλεφαρίδες πολύ εντυπωσιακές

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποφύγετε το φαινόμενο της μάσκαρας που «τρέχει» και να την κάνετε να διαρκέσει όλη μέρα κάνοντας τις βλεφαρίδες σας να μαγνητίζουν. Ο πρώτος είναι να χρησιμοποιήσετε μια αδιάβροχη μάσκαρα και ο δεύτερος μια μάσκαρα βασισμένη στην νέα φόρμουλα tube. Πρόκειται για ένα νέο τύπο μάσκαρας που δεν βασίζεται στη μπογιά με μορφή λαδιού ή κεριού, όπως οι περισσότερες μάσκαρες, αλλά σε μια μοναδική φόρμουλα που στην πραγματικότητα περιέχει μικροσκοπικά αδιάβροχα πολυμερή, τα «tubes» που επικάθονται γύρω από τις βλεφαρίδες και δεν την αφήνουν να τρέξει, να δημιουργήσει μουτζούρα ή κομμάτια μάσκαρας. Η νέα αυτή μορφή μάσκαρας δεν χρειάζεται ειδικά προϊόντα, όπως η αδιάβροχη μάσκαρα, για να αφαιρεθεί, απλά λίγο ζεστό νερό.

2ο tip: Ημιδιάφανη σκόνη στο βλέφαρο πριν τη σκιά και λίγο make up για τις μουτζούρες από την σκιά

Για να μην φεύγει η σκιά από τα ματιά σας και να διαρκεί όλη την ημέρα πρέπει να δημιουργήσετε μια σειρά στρωμάτων. Αυτά είναι τα εξής: Αρχικά εφαρμόστε το make up σας και στα βλέφαρα και στη συνέχεια περάστε μια ημιδιάφανη σκιά στο καπάκι του ματιού σας. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε μια βάση, που θα σταθεροποιήσει την σκιά σας και θα την κρατήσει στη θέση της για πολύ περισσότερο. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ειδικά προϊόντα που λειτουργούν σαν βάση για την σκιά σας.

Αν τώρα κατά την εφαρμογή της σκιάς μουτζουρωθείτε, μην αγχωθείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα καθαρό σφουγγαράκι με make up και να το απλώσετε με προσοχή στην περιοχή. Θα είναι σα να μην συνέβη τίποτα.

3ο tip: Υπάρχει ένα κόκκινο κραγιόν για κάθε γυναίκα

Το μόνο που πρέπει να έχετε κατά νου είναι η κατάλληλη απόχρωση και υφή. Για παράδειγμα μια γυναίκα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα θα πρέπει να προτιμήσει το κόκκινο του candy apple. Αντιθέτως, οι γυναίκες με επιδερμίδα μεσαίας απόχρωσης θα πρέπει να προτιμούν ένα έντονο κόκκινο της φωτιάς, ενώ όσες έχουν σκούρα επιδερμίδα καλύτερα να φορέσουν ένα σκούρο κόκκινο στο χρώμα του αίματος. Τέλος, αυτές που έχουν κόκκινα μαλλιά είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν το κόκκινο της τομάτας.

Αν φοβάστε τα έντονα κόκκινα χρώματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κόκκινο lip gloss.
beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου