Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 ως 24. Τι υπόσχονται τα άστρα;

ΚΡΙΟΣ
Μην αφήνεις να σε παρασύρει το πείσμα και η έντονη τάση αυταρχισμού που σε διακρίνει αυτήν την περίοδο, γιατί θα οδηγηθείς σε συγκρούσεις με φίλους, αγαπημένους, αλλά και συνεργάτες. Δώσε ειλικρινείς εξηγήσεις και απόφυγε τις εντάσεις... τους καβγάδες και τις κακοτοπιές γενικότερα. Ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων, μέχρι το Σάββατο σε ορθή πορεία, αλλά ακόμη και έτσι δεν είναι κατάλληλες οι ημέρες για να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, ειδικά σε εργασιακά θέματα. Καλύτερα να παραμείνεις σε στάση αναμονής και να προετοιμαστείς κατάλληλα, για να υποδεχθείς ριζικές αλλαγές που προμηνύονται σε βασικούς τομείς της ζωής σου.
Αισθηματικές
Αν είσαι single, σε περιμένει μία πρόκληση στον ερωτικό τομέα, καθώς δεν αποκλείεται κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να εκδηλώσει τα συναισθήματά του για σένα, γεγονός που θα σε φέρει σε πολύ αμήχανη θέση και δεν θα ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Αν ισχύουν τα ίδια πράγματα και από την δική σου μεριά, παραμέρισε τα πρέπει και τα μη και αφέσου στα δίχτυα ενός έρωτα, που ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει. Εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους, φρόντισε αυτή την εβδομάδα να αποφύγεις τις εντάσεις και τις λογομαχίες με το ταίρι σου.
Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου τομέα θα προκύψουν αρκετές προκλήσεις, που θα αναδείξουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Ο Ερμής μέχρι το Σάββατο, σου δίνει τη δυνατότητα να υιοθετήσεις μία πιο θαρραλέα στάση απέναντι στα γεγονότα. Ωστόσο, με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του τη Δευτέρα στον Σκορπιό, καλό είναι να μην προβείς σε ριψοκίνδυνες ενέργειες. Αντιθέτως, ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά σου και δούλεψε σκληρά. Πολύ γρήγορα θα ανταμειφθείς, τόσο ηθικά, όσο και υλικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα προβλήματα είναι υπαρκτά, αλλά η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει χέρι βοηθείας, αν προσπαθήσεις και εσύ από τη μεριά σου να τα λύσεις, μέσα από διάλογο και κατανόηση. Ιδιαίτερα στη σχέση με το σύντροφό σου, μπορείς να αφήσεις πίσω την αδιαφορία που έχεις δείξει στις ανάγκες του και τα θέλω του το τελευταίο διάστημα και να τον κάνεις να νιώσει ότι είναι σημαντικός για εσένα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διεκδικεί την αφοσίωση σου, γι’ αυτό ικανοποίησέ τον, για να απολαύσεις και εσύ την ηρεμία σου και να στρωθείς στην δουλειά, που αυτές τις ημέρες θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, με τον Ερμή να ξεκινά από το Σάββατο την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς και να προκαλεί ανατροπές στον επαγγελματικό σου στίβο.
Αισθηματικές
Mε την παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου και τον Κρόνο να κινείται ανάδρομα από τη Δευτέρα, ο τομέας των σχέσεων αρχίζει να αναπροσδιορίζεται. Αυτό σημαίνει ότι θα μπεις σε μια διαδικασία να επιλέξεις τελικά ποιους ανθρώπους θέλεις να κρατήσεις στην ζωή σου και ποιους θέλεις να αποφύγεις. Τα περιθώρια σου, ούτως ή άλλως, έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν και αν σκέφτεσαι τώρα να κάνεις το επόμενο βήμα με τον σύντροφό σου, να ξέρεις ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αν πάλι είσαι μόνη, μην το αναλύεις τόσο πολύ, γιατί στο τέλος θα κάνεις μόνιμη παρέα με τη μοναξιά. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και σε κάποιο άτομο που σε πολιορκεί, να γνωριστείτε καλύτερα. Η τύχη σε ευνοεί!!!
Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας σε απασχολεί ιδιαίτερα και πρέπει να ακολουθήσεις τους καινούριους κανόνες στο ευρύτερο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον, για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Η παρουσία του Άρη στους Ιχθείς σε ευνοεί μεν, αλλά γίνεται και αιτία να εκφράσεις αδυναμίες και ελαττώματα. Την τελευταία εκδοχή απόφυγε την, πάση θυσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Άφησε την επιφυλακτικότητα που σε διακατέχει το τελευταίο διάστημα και, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο για τελευταία εβδομάδα και την Σελήνη στο ζώδιό σου μέχρι την Τετάρτη, εκμεταλλεύσου τις ερωτικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στον επαγγελματικό, αλλά και στον κοινωνικό σου χώρο. Η γοητεία σου βρίσκεται στο ζενίθ της και αν την συνδυάσεις με ευχάριστη και παιχνιδιάρικη διάθεση, θα απολαύσεις ανεπανάληπτες ερωτικές στιγμές, είτε είσαι single είτε όχι. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να εξελιχθεί μία σχέση που ήδη έχεις σε κάτι πιο σοβαρό, αν εσύ η ίδια το θελήσεις. Άκουσε τι σου λέει η καρδιά σου και πράξε αντίστοιχα. Στα επαγγελματικά σου, οι ρυθμοί της καθημερινότητας θα είναι χαλαροί, χωρίς έντονες πιέσεις ή εντάσεις, τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων. Από εκεί και μετά, οι ταλαιπωρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη.
Αισθηματικές
Προσπάθησε αυτές τις ημέρες να δώσεις έμφαση στην οικογένειά σου και στον σύντροφό σου. Τον τελευταίο καιρό, με τόσα που είχες μέσα στο κεφάλι σου, τους έχεις παραμελήσει και σίγουρα θα σε έχουν ανάγκη. Δείξε τους τι νιώθεις και πολλά πράγματα πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο. Η σταθερότητα σε όλες τις σχέσεις σου θα διώξει κάθε ίχνος ανασφάλειας. Αν είσαι ελεύθερη, εκμεταλλεύσου τη γοητεία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό, για να κάνεις νέες γνωριμίες.
Επαγγελματικές
Σταθερότητα προμηνύεται στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου. Με τον Δία να παραμένει στο πλευρό σου, η τύχη θα είναι με το μέρος σου και εσύ καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς, σε λογικά πλαίσια πάντα. Οι συνεργάτες σου θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και έτσι θα καταφέρεις και να έρθεις πιο κοντά τους, αλλά και να τακτοποιήσεις πιο εύκολα τις εκκρεμότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να επιδείξεις όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, γιατί από τη λανθασμένη και εγωιστική συμπεριφορά σου, αλλά και με εσφαλμένους χειρισμούς, υπάρχει κίνδυνος να διαλύσεις σχέσεις, φιλίες ή και συνεργασίες ακόμη. Με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από την Δευτέρα, όλες οι σχέσεις σου γενικότερα μπαίνουν στο στόχαστρο. Άλλαξε γρήγορα διάθεση, γιατί με αυτήν τη συμπεριφορά οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις δεν θα αποτελούν πιθανότητα, αλλά σίγουρα γεγονότα. Στα επαγγελματικά, κράτησε όσο γίνεται χαμηλό προφίλ και άφησε τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου να πάρουν πρωτοβουλίες, για θέματα που δεν είσαι σίγουρος για την έκβαση τους. Διαφορετικά, η πληγή θα είναι μεγάλη ακόμα και για τα οικονομικά σου.
Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μην ξύνεις παλιές πληγές και σταμάτα πια να είσαι τόσο καχύποπτος απέναντι στον σύντροφό σου. Μόνο έτσι τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα πάνε όπως επιθυμείς. Με το να αναφέρεσαι συνεχώς σε παρελθοντικές καταστάσεις, το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς χάσμα ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνον. Αν πάλι είσαι ελεύθερη, απόφυγε με κάθε τρόπο να μπλέξεις τον εαυτό σου σε κάποιο ερωτικό γαϊτανάκι και προτίμησε τις ξεκάθαρες καταστάσεις και κουβέντες.
Επαγγελματικές
Μεταβατικό θα είναι το διάστημα αυτό για την επαγγελματική σου πορεία, ιδιαίτερα από το Σάββατο και μετά, που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και σε επηρεάζει έντονα. Όλα εξελίσσονται, αλλάζοντας συχνά ύφος και διαστάσεις, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι θέση να κρατήσεις. Θέματα που αφορούν στην δουλειά σου, εξαφανίζονται σε ένα σύννεφο ασάφειας, γι’ αυτό καλό θα είναι να μείνεις για λίγο θεατής και να ασχοληθείς μόνο με τις υποχρεώσεις σου. Υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξεις αντικείμενο, αλλά μην βαρυγκωμήσεις, γιατί άμεσα θα αποδειχτεί ότι ήταν για το καλό σου.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα αυτή πρέπει να φερθείς συντηρητικά ως προς τις αποφάσεις σου σε θέματα σχετικά με νομικές υποθέσεις, επενδύσεις, αγορές, αλλά και γενικότερα την οικονομική διαχείριση, αλλιώς θα βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Η Σελήνη μεν θα κινείται στους Διδύμους μέχρι την Τετάρτη και το κλίμα θα είναι πιο ανάλαφρο, αλλά δεν ήρθε ακόμη η στιγμή για να ξεκαθαρίσεις τις θέσεις σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με τον Ερμή μέχρι το Σάββατο σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, μπορείς να εκφράσεις αυτά που θέλεις προς τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και να τονίσεις τη θέση σου απέναντι στα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά μέχρι εκεί. Επαγγελματικά ανάλαβε τις ευθύνες σου και δώσε την απαιτούμενη σημασία για να βρεθούν λύσεις, ώστε και να εκτιμηθεί η προσπάθεια σου αλλά και για να δικαιολογήσεις τη θέση που έχεις και τα χρήματα που παίρνεις.
Αισθηματικές
Με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, μία εσωτερική αναζήτηση θα είναι πολύ έντονη μέσα σου και θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις πράγματα και καταστάσεις. Αξιοποίησε τον χρόνο σου λοιπόν, για να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και εν τέλει απομάκρυνε ανθρώπους που είναι ακατάλληλοι για σένα, όσο κι αν αυτό σε πονάει. Αν είσαι δεσμευμένη, απόφυγε οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να κλονίσει την ισορροπία και τη σταθερότητα της σχέσης σου και φρόντισε να κινηθείς σε ήρεμους τόνους.
Επαγγελματικές
Να θυμάσαι πως οι τρείς πρώτες ημέρες της εβδομάδας ευνοούν καινούρια ξεκινήματα. Αν δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις, μην έχεις αμφιβολίες, αλλά ακολούθησε το ένστικτό σου, που τώρα είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Η αποφασιστική συμπεριφορά είναι αυτή που μπορεί να ανοίξει νέες προοπτικές στη ζωή σου και να σου αποφέρει σημαντικά κέρδη, που θα αποβούν σωτήρια. Οι υποχρεώσεις σου πολλές, αλλά η ανταμοιβή που θα λάβεις θα είναι αντίστοιχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό στο ξεκίνημα της εβδομάδας και είναι υποχρεωτικό να βάλεις σε τάξη τα θέματα που αφορούν στην εργασία σου, ώστε να πάρουν σειρά και άλλα θέματα που σε απασχολούν. Ασχολήσου με την οργάνωση της επιχείρησης ή της εταιρείας για την οποία εργάζεσαι. Παράλληλα, οι συνεργασίες και οι συμφωνίες είναι καλό να επανεξεταστούν με νέα κριτήρια και δεδομένα. Οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν και θα αποκτήσεις τη σιγουριά που σου χρειάζεται, για να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες που πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους με το ξεκίνημα της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, από το Σάββατο και μετά στο ζώδιο των Ιχθύων. Αισθηματικά, οι μέρες είναι καλές για να σχεδιάσεις ένα ταξίδι με το άλλο σου μισό ή να προβείς σε μια ανακαίνιση του χώρου σου, που θα σε ανανεώσει βραχυπρόθεσμα και μόνιμα.
Αισθηματικές
Χαλαρό θα είναι το κλίμα που θα πλαισιώσει τον ερωτικό σου τομέα κι εσύ θα νιώσεις πιο αισιόδοξη και δυνατή από ποτέ. Τώρα μπορείς να καταστρώσεις τα όνειρα της επόμενης περιόδου, αλλά και να σχεδιάσεις τους τρόπους υλοποίησής τους. Αν πάλι είσαι single, κάποιο σημάδι του έρωτα έρχεται να σε αναζωογονήσει και να σου θυμίσει πόσο ωραίο τελικά είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι προοπτικές της εβδομάδας είναι αρκετά καλές και ευνοούν εμπορικές μετακινήσεις, επενδύσεις και αγορές. Κάποια πρόταση που δεν την περιμένεις, θα σε βάλει σε σκέψεις, αλλά αν δεν νιώθεις ακόμη έτοιμη να την ακολουθήσεις, μη διστάσεις να αρνηθείς. Έχεις ήδη αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις και οι σωματικές σου αντοχές πολύ γρήγορα θα σε προδώσουν. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναπαύεσαι.

ΖΥΓΟΣ
Αρκετά αποδοτική θα είναι αυτή η εβδομάδα για το ζώδιό σου, με σύμμαχο την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου για τελευταίες μέρες, που θα σου φέρει μεγάλα κέρδη και ανταμοιβές. Η παραγωγικότητα και η δημιουργικότητά σου χτυπάνε κόκκινο, ενώ η προσωπική σου ακτινοβολία θα βοηθήσει να εξουδετερώσεις ακόμα και τους πιο επικίνδυνους εχθρούς σου και αντίζηλους. Μέρα με τη μέρα θα ξεπερνάς τα εμπόδια με μεγάλη επιτυχία, γιατί επιτέλους η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Ακόμη και στον αισθηματικό σου τομέα θα καταφέρεις να πάρεις από τον σύντροφό σου ό,τι και να του ζητήσεις και ίσως τώρα αποφασίσεις την επισημοποίηση της σχέσης σου. Οι ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες, όσον αφορά στους αδέσμευτους, θα είναι αρκετές και με πολλές πιθανότητες για εξέλιξη… Αυτά τουλάχιστον θα είναι τα χαρακτηριστικά του πλανητικού σκηνικού μέχρι το Σάββατο, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς, και τα πράγματα θα αλλάξουν κάπως!!!
Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα ο ερωτικός σου τομέας είναι στα φόρτε του καθώς και η ερωτική σου διάθεση, με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων, με αποτέλεσμα να έρθεις πολύ κοντά στο σύντροφό σου. Ίσως μάλιστα να εκμεταλλευτείς και το προσεχές Σαββατοκύριακο, για να αποδράσεις μαζί του από την καθημερινότητα και τις σκοτούρες. Μην σε πιάνουν οι τσιγγουνιές σου, διασκέδασε όσο μπορείς. Θα σου κάνει καλό! Αν είσαι ελεύθερη, αρκέσου στα φλερτ που σε πολιορκούν και δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, για να γνωρίσεις καλύτερα το υποψήφιο ταίρι σου.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά η εβδομάδα αυτή πρέπει να περάσει με αυτοσυγκράτηση και σύνεση εκ μέρους σου. Απόφυγε τα ρίσκα και μη δίνεις περισσότερη σημασία από ό,τι πρέπει στα λόγια των τρίτων. Μην προβείς σε κινήσεις οικονομικής φύσεως, αν πρώτα δεν τις έχεις διπλοτσεκάρει. Οι εντάσεις και ο εκνευρισμός στο περιβάλλον σου θα είναι εμφανείς, οπότε φρόντισε να μην παρασυρθείς. Φέρσου με ωριμότητα και δες τα πράγματα σοβαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα, καθώς ο Κρόνος από το ζώδιό σου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του τη Δευτέρα και θα έχεις συνεχείς αλλαγές στη διάθεση και την συμπεριφορά σου, προκειμένου να προσαρμοστείς στις απαιτήσεις, ιδιαίτερα των επαγγελματικών καταστάσεων που θα προκύψουν. Ευτυχώς για σένα, ο Ερμής σε κανονική πορεία μέχρι το Σάββατο στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βοηθήσει σημαντικά και θα σου προσφέρει τη βοήθεια ατόμων, που έχουν εκτιμήσει τη διπλωματία και το ανοιχτό μυαλό που διαθέτεις. Βρες χρόνο για να ασχοληθείς με τις συναναστροφές που είναι αναγκαίες για επαγγελματικούς λόγους. Πρόσεξε την υγεία σου και μην οδηγείσαι σε καταχρήσεις, λόγω του έντονου στρες που αισθάνεσαι. Στον αισθηματικό τομέα θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφός σου κρατάει κρυμμένα μυστικά, για να μη σε πληγώσει. Εκτίμησε αυτή του τη συμπεριφορά και μην τον κατηγορείς άδικα. Το να θέλει να σε προστατεύσει, θα έπρεπε να το βλέπεις ως προτέρημα και όχι ως αφορμή για να δημιουργήσεις φασαρίες.
Αισθηματικές
Θα διαπιστώσεις πως δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που σε εκτιμούν και μετρούν τη γνώμη σου. Κράτησε τα ερωτικά ζητήματα μακριά από την επαγγελματική σου ζωή και προσπάθησε να μην εμπλέκεις τα προβλήματά σου στην οικογένεια σου. O σύντροφος σου είναι εδώ για να σε ακούσει, αλλά μέχρι εκεί. Αν είσαι single, οι μέρες του Σαββατοκύριακου θα είναι ιδανικές για να βγεις λίγο έξω από το καβούκι σου, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.
Επαγγελματικές
Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου τρέχουν η μία πίσω από την άλλη. Θα πρέπει να επιδείξεις προσοχή, γιατί θα σου ζητηθεί να πεις τη γνώμη σου για πράγματα που δεν ξέρεις, με αποτέλεσμα να έρθεις σε δύσκολη θέση απέναντι σε συνεργάτες και ανωτέρους. Να είσαι ειλικρινής και μην πάρεις την ευθύνη κάποιου άλλου ατόμου στην πλάτη σου, μόνο και μόνο για να επιδειχθείς. Κράτησε ήπιους τόνους και όλα θα πάνε καλά, για εσένα και την καριέρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να φέρεις σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την εργασία σου. Με την Αφροδίτη για τελευταίες ημέρες στον Υδροχόο, μπορείς να ασχοληθείς αποτελεσματικά με την αισθητική των χώρων που κινείσαι, έτσι ώστε να νιώσεις καλύτερα και να αναλάβεις καθήκοντα που έχουν να κάνουν με τον τομέα της δημιουργίας και της ανάπτυξης, που τόσο αγαπάς άλλωστε. Τώρα θα έχεις την ενέργεια, αλλά και τη βοήθεια να εξαπλωθείς σε νέα επίπεδα, που από καιρό είχες στο μυαλό σου να πειραματιστείς. Τόλμησέ το χωρίς ενδοιασμούς. Στα προσωπικά σου, ένα άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά σου θα σου εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Αν είσαι βέβαιη για το τι αισθάνεσαι, τότε μπορείς να προχωρήσεις άφοβα, αν όχι, μην διακινδυνέψεις σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε σχέση σου στο βωμό της περιέργειάς σου.
Αισθηματικές
Αν είσαι ένας αδέσμευτος Τοξότης, ήρθε η ώρα για να ανανεωθείς και να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, κυρίως για να μπορέσεις να βρεις έναν άνθρωπο, που θα είναι σε θέση να σου καλύψει πολλές πλευρές. Ηρεμία προβλέπεται αν έχεις κάποια σταθερή σχέση. Να είσαι εκδηλωτική με τον σύντροφό σου και αυτός θα σου το ανταποδώσει στο μέγιστο.
Επαγγελματικές
Υπάρχουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να λύσεις, δεδομένου ότι υπάρχουν δυσκολίες που δημιουργούν οι τρίτοι άνθρωποι στο χώρο της εργασίας σου. Ίσως κάποια άτομα, από το στενό σου επαγγελματικό περιβάλλον, διοχετεύσουν ψεύτικες πληροφορίες για να σε παραπλανήσουν. Χρησιμοποίησε την κοινή λογική και εξέτασε τα πράγματα αντικειμενικά και χωρίς βιασύνες. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να προστατευτείς και να ισχυροποιήσεις τη θέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα αυτή, με τον κυβερνήτη σου Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό από τη Δευτέρα, θα έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από το οικογενειακό και το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αφού η ανάγκη σου να οριοθετήσεις τα θέλω και τις απαιτήσεις θα είναι μεγάλη. Είναι ευνοϊκές οι ημέρες για να παρακολουθήσεις διάφορα σεμινάρια, να ασχοληθείς με κάποιο αγαπημένο σου χόμπι και να ζήσεις λίγο πιο χαλαρά την καθημερινότητά σου. Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και να μην αφήσεις τους άλλους να διεκπεραιώσουν καταστάσεις, που μόνο εσύ γνωρίζεις καλά. Στα προσωπικά σου, καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και να βρεις τι είναι αυτό που τελικά θέλεις από τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Φρόντισε μόνο να μην έχεις τρελές απαιτήσεις, γιατί αυτά που μπορείς να δώσεις και εσύ τη δεδομένη στιγμή, δεν είναι και… πάρα πολλά!
Αισθηματικές
Η αγάπη και ο έρωτας θα ανθίσει στη σχέση σου. Ήρθε ο καιρός να εκφραστείς μέσα από πράξεις και λόγια, απέναντι στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερη, φρόντισε να διατηρήσεις θετική προσέγγιση απέναντι στους άλλους και να είσαι φιλική μαζί τους, γιατί οποιαδήποτε φιλονικία μπορεί να σου φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Κάποια εσωτερική ανησυχία που θα έχεις, μπορεί να σου δημιουργήσει απογοήτευση. Προσπάθησε να είσαι υπομονετική και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα.
Επαγγελματικές
Υπάρχουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να λύσεις αυτήν την εβδομάδα σχετικά με τα επαγγελματικά σου, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, που δημιουργούν οι ανταγωνιστές σου. Πρόσεχε τις συμφωνίες που θα συνάψεις, γιατί κάποια άτομα από το ευρύ επαγγελματικό σου περιβάλλον διοχετεύουν ψεύτικες πληροφορίες, για να σε παραπλανήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή απαιτεί μεγάλη υπευθυνότητα από τη μεριά σου. Διοχέτευσε όλη την προσοχή και την εξυπνάδα που διαθέτεις, για να ελέγξεις καλύτερα τις καταστάσεις γύρω σου, αλλά και για να αναγνωρίσεις τις παγίδες, που μπορεί να σου στήσουν οι καλοθελητές που σε περιτριγυρίζουν στον επαγγελματικό σου χώρο. Μην αφήσεις περιθώρια σε κανέναν που δεν γνωρίζεις καλά και που δεν είσαι βέβαιη για την εχεμύθεια και την εργατικότητά του. Δεν είναι καιρός να ρισκάρεις τη δική σου θέση, για κανενός την επαγγελματική αποκατάσταση. Έχε κατά νου ότι χρειάζεται ανοικτό μυαλό και ευστροφία, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τα σχέδιά σου με επιτυχία, είτε αυτά αφορούν στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες είτε στα συναισθηματικά σου όνειρα.
Αισθηματικές
Βρες έναν τρόπο να ξεσκάσεις από τις ευθύνες της επαγγελματικής σου ζωής και οργάνωσε ένα ταξιδάκι το Σαββατοκύριακο. Αυτές τις ημέρες πρόκειται να ζήσεις έναν απόλυτο και έντονο έρωτα, αν θα αφεθείς στα χέρια του συντρόφου σου χωρίς αναστολές. Μπορείς τώρα να αποφασίσεις αν θέλεις να οδηγήσεις τη σχέση σου στα σκαλιά της εκκλησίας ή, εσύ που είσαι ελεύθερη, αν τελικά θα υποκύψεις στις απανωτές διεκδικήσεις που σου κάνει ο συνάδελφος από το διπλανό γραφείο.
Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα μην παρασύρεσαι σε νέα έξοδα. Μπορείς να ζήσεις και με λιγότερα χρήματα, κάνοντας μία αναθεώρηση σε παλιότερες συνήθειές σου. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται στον εργασιακό και κοινωνικό σου χώρο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες και θα πρέπει να φανείς περισσότερο ευέλικτη στις δύσκολες στιγμές. Μην επιμένεις πολύ, όταν κάποιοι συνεργάτες σου δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους απέναντι σου. Ωστόσο, συνέχισε να ακολουθείς την διαίσθηση σου, η οποία θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

ΙΧΘΕΙΣ
Εβδομάδα που θα ασχοληθείς με την εικόνα σου, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα είναι η παρούσα για εσένα. Παρ’ ότι ο Ερμής κινείται στο ζώδιό σου και σε ευνοεί, από το Σάββατο και μετά ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και τα πράγματα δυσχεραίνουν κάπως. Θα χρειαστεί να ελέγξεις την παρορμητικότητα και τον εγωισμό σου και να τα βάλεις κατά μέρος, έτσι ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου και να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου. Η ευφυΐα και τα ταλέντα σου είναι δεδομένα, αλλά λίγη μετριοπάθεια δεν βλάπτει. Στον αισθηματικό σου τομέα οι μέρες είναι ακατάλληλες για να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σου, σχετικά με υποθέσεις που εκκρεμούν. Οι αδέσμευτοι, μην πέσετε στην παγίδα ατόμων, που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν με ψεύτικες υποσχέσεις και φροντίστε να είστε περισσότερο συγκρατημένοι στις συμπεριφορές σας.
Αισθηματικές
Η συντροφιά σου θα είναι περιζήτητη αυτές τις ημέρες και οι παρέες σου θα σε ανεβάσουν πολύ. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι νέες γνωριμίες και δεν είναι διόλου απίθανο ο έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα. Αν είσαι ήδη δεσμευμένη, αφιέρωσε χρόνο και ενέργεια στον ερωτικό τομέα και θα δεις τη σχέση σου να παίρνει μία πιο ευχάριστη τροπή. Κάποιο δώρο ή έκπληξη σε περιμένει.
Επαγγελματικές
Απαιτείται προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί ο ενθουσιασμός σου σε παρασύρει σε περιττά έξοδα, που θα αποβούν καταστροφικά για την τσέπη σου. Έχεις πολλές ικανότητες και μπορείς τώρα να στηριχτείς στις δικές σου και μόνο δυνάμεις. Η αξία σου πλέον είναι δεδομένη και αυτές τις ημέρες θα δεις κιόλας πόσο δίκαιοι είναι οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι στον εργασιακό σου χώρο.

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου