Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

6+1 έξυπνα tips για περιποιημένα και όμορφα πόδια

Αποκτήστε τα πόδια της Σταχτοπούτας ακολουθώντας μερικά απλά και έξυπνα tips.


Πολλές φορές θα έχετε παραπονεθεί πως σας ενοχλούν οι άκρες του νυχιού στα δάχτυλα των ποδιών σας ή ότι είναι θαμπά και ξεφλουδισμένα. Ακόμη θα έχετε νιώσει αμήχανα σε προσωπικές σας στιγμές που οι πατούσες σας είναι πολύ σκληρές, ξεφλουδισμένες και με τραχιά επιφάνεια. Δεν χρειάζεται να στερείτε από τον εαυτό σας τα περιποιημένα και sexy πόδια, αρκεί να ακολουθήσετε μερικά εύκολα και οικονομικά tips.

Εφαρμόστε τις παρακάτω συμβουλές για να φροντίσετε τα πόδια σας:

1. Να κόβετε σωστά τα νύχια των ποδιών σας ώστε να μην μπαίνουν οι άκρες του νυχιού στο κρέας και σας προκαλούν πόνο. Προτιμήστε το τετράγωνο κόψιμο.
2. Να λιμάρετε τα νύχια των ποδιών σας μετά το κόψιμο τους για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
3. Να χρησιμοποιείτε ελαφρόπετρα για να αφαιρείται τις στρώσεις του νεκρού δέρματος. Ειδικά εσείς που φοράτε ψηλά παπούτσια, χρησιμοποιείστε συχνά την ελαφρόπετρα.
4. Να ενυδατώνετε κάθε βράδυ τα πόδια σας χρησιμοποιώντας μια extra ενυδατική κρέμα.
5. Περιποιηθείτε τα πόδια σας κάνοντας ποδόλουτρο και μασάζ με τα χέρια σας μια φορά τη βδομάδα. Πέρα από τη χαλάρωση, θα ανακουφιστούν οι ταλαιπωρημένοι μύες των ποδιών σας, θα βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος και συνεπώς η εμφάνιση τους.
6. Να βάζετε μια βάση προστασίας πριν περάσετε το μανώ στα νύχια των ποδιών σας και να αφαιρείται καλά το παλιό βερνίκι πριν περάσετε το καινούριο στρώμα.
7. Αφήστε τα νύχια σας να ξεκουραστούν από το βάψιμο ειδικότερα αν παρατηρήσετε αποχρωματισμό και ότι έχουν ξεφλουδίσει. Αν έχουν κιτρινίσει τα νύχια σας, μια ωραία ιδέα είναι να τα βουτήξετε σε λεμόνι για 5’.

 .jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου