Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

To μυστικό της Τζέσικα Μπίελ

Η ηθοποιός Τζέσικα Μπίελ έχει ένα από τα πιο όμορφα και γεμάτα καμπύλες σώματα του Χόλιγουντ.

Είναι πολύ γυμνασμένη ενώ ταυτόχρονα δεν έχει χάσει ίχνος από τη θηλυκότητά της. Πώς το καταφέρνει αυτό; Τι τρώει καθημερινά; Τι γυμναστικό πρόγραμμα ακολουθεί;

Διατροφή

Όπως έχει πει η ίδια, δεν είναι από τις γυναίκες που τρώνε ό,τι θέλουν χωρίς να παχαίνουν αλλά προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της σε καθημερινή βάση. Το πρωί τρώει δημητριακά, το μεσημέρι κρέας ψητό ή βραστό και το βράδυ ψάρι με σαλάτα. Ανάμεσα στα γεύματά της, όποτε πεινάει, τρώει φρούτα.

Αυτό που την κάνει να μην “κλέβει” και να τηρεί με ευλάβεια το διατροφικό της πρόγραμμα είναι ότι έχει αφήσει την Κυριακή ελεύθερη να τρώει ό,τι θέλει. ΄Ετσι, ξέρει πως όσο σκληρή και να είναι η διατροφή της τις καθημερινές, κάθε εβδομάδα έχει μία μέρα για να φάει όλα αυτά που μπορεί να της λείπουν.

Γυμναστική

Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική της η 31χρονη ηθοποιός προτιμάει να μην κλείνεται σε ένα γυμναστήριο αλλά γυμνάζεται στη φύση έχοντας για παρέα είτε τον Τζάστιν είτε τα σκυλιά της. Συγκεκριμένα της αρέσει να τρέχει γρήγορα τρεις φορές την εβδομάδα και να κάνει πεζοπορία και ποδήλατο. Από την άλλη όταν είναι με τους φίλους της παίζει μαζί τους βόλεϊ στην παραλία ή και ποδόσφαιρο.

Όπως έχει πει ο προσωπικός γυμναστής της, η ηθοποιός ακολουθεί μία αρκετά βάναυση προπόνηση καθώς γυμνάζεται περισσότερο από μιάμιση ώρα καθημερινά. Πέρα από τις αερόβιες ασκήσεις, κάνει πολλά βάρη, πολεμικές τέχνες, τοξοβολία και γιόγκα. Αυτό που επιθυμεί είναι να έχει ένα στεγνό κορμί χωρίς ίχνος λίπους.

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου