Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Οι γυναίκες θα έκαναν τα πάντα για να φαίνονται πιο νέες

Το 21% των γυναικών προτιμά να μην έχει σεξουαλικές επαφές για ένα έτος αν αυτό θα τους χάριζε την αιώνια νεότητα…


Η εμμονή των γυναικών με τη νεότητα και την αναζήτηση του ελιξιρίου της δεν είναι κάτι καινούργιο, όμως τώρα μια νέα έρευνα έρχεται να αποκαλύψει μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει μια γυναίκα για να απαλλαχτεί από τις ρυτίδες και όλα όσα φέρνει ο χρόνος πάνω της…

Σύμφωνα με μια έρευνα που εκπονήθηκε από την Elizabeth Arden, το συντριπτικό 76% των γυναικών είναι «πρόθυμο να κάνει κάτι ακραίο», προκειμένου να φαίνεται νεότερο, με το 21% να δηλώνει ότι θα μπορούσε να απέχει από το σεξ για έναν ολόκληρο χρόνο, αν κάτι τέτοιο θα έφερνε το επιθυμητό για εκείνες αποτέλεσμα.

Οι συμμετέχουσες μάλιστα ήταν περισσότερο διστακτικές στο να ξεφορτωθούν το κινητό τους τηλέφωνο, με μόνο ένα 19% να λέει ότι θα μπορούσε να το αποχωριστεί για ένα χρόνο προκειμένου να δείχνει πιο νέο.

Οι γυναίκες, επίσης, φαίνεται να δίνουν προτεραιότητα στην εξωτερική τους εμφάνιση εδώ και πολλά και αυτό είναι κάτι που μπορεί να υπερκαλύψει άλλες τους ανάγκες. Συγκεκριμένα, το 45% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ανησυχούν περισσότερο για το αν και πόσο θα γεράσουν, παρά για να έχουν καταφέρει συγκεντρώσει οικονομίες για τα χρόνια εκείνα.

Ανάμεσα στις υπόλοιπα «ακραία» πράγματα που οι γυναίκες ήταν διατεθειμένες να κάνουν για να γλιτώσουν από τα σημάδια του χρόνου, ένα τρίτο δήλωσε ότι θα εγκατέλειπε τον κόσμο των social media για ένα χρόνο.

Σχεδόν το ένα τέταρτο, 24%, θα έλεγε «ναι» σε κάποια αισθητική επέμβαση, που θα βοηθούσε στη διατήρηση της νεανικής τους εμφάνισης, ενώ ένα 17% δήλωσε ότι θα μπορούσαν ακόμα και να εργάζονται επτά ημέρες την εβδομάδα για να «καταπολεμήσουν» τη γήρανση.

Και παρά τα όσα δηλώνουν και τη μεγάλη τους διάθεση να «πατάξουν» το χρόνο και τη γήρανση, η εν λόγω έρευνα έδειξε ότι το 63% των γυναικών αυτών δε χρησιμοποιεί αντιγηραντικά προϊόντα σε καθημερινή βάση.

Τι να πει κανείς… Γυναίκες!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου