Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Η Cameron Diaz συμβουλεύει: "Μην κάνετε ολική αποτρίχωση στο μπικίνι κορίτσια". Εξηγεί το γιατί

H 41χρονη Cameron Diaz εξομοληγήθηκε ότι η περιοχή του κόλπου της δεν είναι αποτριχωμένη και πιστεύει πώς είναι καλύτερα για κάποιον "ιδιαίτερο" να μπορεί να "ξετυλίξει" αυτή την περιοχή ως "δώρο".

Η ηθοποιός έγραψε στο βιβλίο της "The Body Book" ότι δεν συμφωνεί με τη νέα μόδα που κυκλοφορεί στη νεολαία και θέλει τις γυναίκες να κάνουν φουλ laser στην περιοχή του κόλπου. 

Ο "Άγγελος του Τσάρλι" λέει πως η ηβική τρίχα χρησιμεύει ως ένα όμορφο σκέπασμα, προσθέτοντας μυστήριο για το πρόσωπο που θα ανακαλύψει τη σεξουαλικότητά σας και είναι προτιμότερο να μην το βρει "άδειο".



Cameron Diaz at the Shrek the Third London pre...
Cameron Diaz at the Shrek the Third London premiere (touch up) (Photo credit: Wikipedia)
Η Cameron Diaz ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν την ηβική τρίχα τους, στη φυσική της κατάσταση και μάλιστα αφιερώνει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην ενότητα "Beautiful" του βιβλίου της "The Body Book", για τη σωστή γραμμή του μπικίνι.
Σε ένα κεφάλαιο που ονομάζεται "In Praise Of Pubes", η ηθοποιός γίνεται ιδιαιτέρως περιγραφική σχετικά με τη διατήρηση της ηβικής τρίχας ως "μία όμορφη αυλαία πριν την παράσταση" και πως η ηβική τρίχα "περιβάλλει αυτό το ένδοξο, ευαίσθητο λουλούδι σου".

"Ακούω ότι υπάρχει μια μεγάλη μανία αυτές τις μέρες των νεαρών γυναικών που υποβάλλονται σε αποτρίχωση με λέιζερ σε όλα τα κομμάτια τους. Προσωπικά, νομίζω ότι η μόνιμη αποτρίχωση με λέιζερ ακούγεται σαν μια τρελή ιδέα. Για πάντα; Είναι τρομακτικό. Ξέρω ότι μπορεί να νομίζετε πως θα φοράτε για πάντα το ίδιο στυλ παπουτσιών και το ίδιο στυλ jean, αλλά δεν θα το κάνετε. Οπότε…Επίσης, ας είμαστε ειλικρινείς: Ακριβώς όπως και κάθε άλλο μέρος του σώματός σας, ακόμη και το συγκεριμένο σημείο δεν είναι απρόσβλητο από την βαρύτητα. Θέλετε πραγματικά έναν άτριχο κόλπο για το υπόλοιπο της ζωής σας;"
Το βιβλίο αυτοβοήθειας της Cameron Dian "The Body Book" αποτελείται από τρία μέρη που καλύπτουν τη διατροφή , φυσική κατάσταση και μυαλό.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου