Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Μέχρι ποια ηλικία οι γυναίκες απολαμβάνουν την σεξουαλική επαφή;

Ο χρόνος είναι με το μέρος τους υποστηρίζουν οι επιστήμονες.


Οι γύναικες που απολαμβάνουν το σεξ από μικρή ηλικία, φαίνεται ότι θα διατηρήσουν την όρεξη τους για σεξ λένε οι επιστήμονες, καταρρίπτοντας τον μύθο που θέλει τις γυναίκες να χάνουν το σεξουαλικό τους ενδιαφέρον με τα χρόνια που περνούν.


Σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα,  η ηλικία δεν στέκεται εμπόδιο στην ερωτική τους ζωή. Οι ερευνητές λοιπόν, υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που δηλώνουν ότι το σεξ είναι πολύ σημαντικό στη ζωή τους θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την ερωτική επαφή ακόμη και μετά τα 60 χρόνια της ζωής τους!

Πιο αναλυτικά, τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι οι γυναίκες που χαρακτηρίζουν το σεξ ως «σημαντικό» ή «πολύ σημαντικό» έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να παραμείνουν σεξουαλικά ενεργές μεγαλώνοντας!

Το συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι το «κλειδί» της ευτυχισμένης σεξουαλικής ζωής είναι η σημασία που δίνει η γυναίκα στο σεξ και όχι η ηλικία της. Η σεξουαλική ζωή μπορεί να αλλάζει με την πάροδο των χρόνων, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι παύουν να το απολαμβάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου