Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Εξέταση μαστού για τις εργαζόμενες της INTERAMERICAN


Την τακτική, ετήσια κλινική  εξέταση μαστού προσέφερε και  φέτος η INTERAMERICAN σε εργαζόμενες στις διοικητικές υπηρεσίες της, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Με τη συνεργασία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και στο πλαίσιο της χορηγικής σχέσης που η ασφαλιστική εταιρεία έχει αναπτύξει με τον οργανισμό, εξετάστηκαν συνολικά 64 εργαζόμενες από τον κ. Σταύρο Μπεσμπέα, πρόεδρο της ΕΑΕ, καθηγητή χειρουργικής και τον κ. Εμμανουήλ Παναγόπουλο, επίκουρο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με έκθεση του International Agency for Research on Cancer, ο καρκίνος του μαστού διαγιγνώσκεται σε περίπου ένα εκατομμύριο γυναικών ετησίως σε παγκόσμιο επίπεδο, με τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα να ανέρχονται ετησίως σε 4.500. Η διάγνωση σε πρώιμο στάδιο στη χώρα μας αφορά μόλις στο 5%, γεγονός που καταδεικνύει την ελλιπέστατη ενημέρωση του πληθυσμού.

Η εξέταση των εργαζομένων, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της INTERAMERICAN σε εργάσιμες ώρες, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του ενδιαφέροντος της εταιρείας για την υγεία του Προσωπικού της και εντάσσεται σε σειρά αναλόγων ενεργειών πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης, συμπληρωματικά ως προς το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης που παρέχει η INTERAMERICAN στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου