Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Πες αντίο στις μελανιές με αυτό το έξυπνο τρικ!

Όλοι χτυπάμε άθελα μας σε διάφορα σημεία με αποτέλεσμα οι μελανιές να κάνουν την εμφάνιση τους συχνά πυκνά στα πόδια μας ή στο σώμα μας.

Ο καιρός ανοίγει, το καλοκαίρι θα έρθει, οι φούστες, τα κοντομάνικα και τα σορτς θα ξεκινήσουν δειλά δειλά να κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά οι μελανιές δεν λένε να φύγουν από πάνω σου μιας και συνέχεια "ξεφυτρώνει" από μια καινούργια. Ακολούθησε τα τρία παρακάτω βήματα και πες αντίο στις μελανιές!

1. Για να καλύψεις λοιπόν τις μελανιές από τα πόδια σου ή το σώμα σου ένα έξυπνο και εύκολο τρικ είναι να προσπαθήσεις να "χτυπήσεις" πρώτα το σκούρο μοβ χρώμα της μελανιάς. Χρησιμοποίησε ένα κραγιόν στο χρώμα του βερίκοκου τοποθετώντας το ταμποναριστά στο σημείο της μελανιάς σου και με ένα χαρτομάντιλο μουντζούρωσέ το απαλά ούτως ώστε να μειώσεις την κολλώδες ουσία που αφήνουν τα κραγιόν.

2. Στη συνέχεια πάρε ένα κρεμώδες κονσίλερ που να ταιριάζει ακριβώς με τον τόνο του δέρματος σου και εφάρμοσέ το από πάνω. Ίσως να χρειαστείς έναν διαφορετικό τόνο κονσίλερ από αυτόν που ήδη χρησιμοποιείς για το πρόσωπό σου.

3. Τέλος για να σταθεροποιήσεις όλα τα υλικά χρησιμοποίησε μια ημιδιαφανή πούδρα σε σκόνη.

Τώρα είσαι έτοιμη να βγεις χωρίς χωρίς κανένα "ανεπιθύμητο" σημάδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου