Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τι δεν θα προσέξει ποτέ ένας άντρας πάνω σας!


Μα ποτέ όμως...

Οι γυναίκες ανησυχούμε! Ανησυχούμε γενικά και για τα πάντα! Από το πότε θα γίνουμε μάνες, πότε θα χάσουμε τα 4 κιλά που έχουν κατσικωθεί και ειδικά τώρα το καλοκαίρι προστίθεται και μία νέα ανησυχία που ονομάζεται: κράτα την τρίχα μακριά! 

Εφόσον λοιπόν ανησυχούμε για όλα αυτά, δεν είναι λογικό να ανησυχούμε, και πολύ θα λέγαμε, και για την εικόνα που έχουν οι άντρες για εμάς; Γιατί μπορεί να λέμε ότι περιποιούμαστετον εαυτό μας γιατί πολύ απλά μας αρέσει, και έτσι πρέπει, αλλά αν είμαστε καλεσμένες κάπου και ξέρουμε ότι θα βρίσκεται εκεί και το αντικείμενο του πόθου μας, ε τότε λίγο υπερπαραγωγή θα γίνουμε! Με λίγα λόγια, μας ενδιαφέρει και με το παραπάνω το πώς μας βλέπουν οι άντρες και κυρίως ο ένας και μοναδικός. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια βασικά πράγματα τα οποία ένας άντρας δεν πρόκειται ποτέ να παρατηρήσει πάνω σας, ή κι αν παρατηρήσει δεν τον νοιάζει. Σε περίπτωση λοιπόν που κάνετε έστω και κάποιο απο αυτά για άντρα, σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε και τόσο πολύ!

1. Ρυτίδες: Τώρα βέβαια από την κατηγορία αυτή βγάζει το ψωμί της μία τεράστια μερίδα του πληθυσμού, αλλά ξέρετε κάτι; Κανένας άντρας και ποτέ δεν εκτίμησε μία γυναίκα η οποία έχει πλακωθεί στα botox και τα lifting προσώπου επειδή απλά αρνείται να συμβιβαστεί με τη φυσική φθορά του χρόνου! Αν το γουστάρετε και το κάνετε δικαίωμά σας. Βάλτε όσες κρέμες και κάντε όσες ενέσεις θέλετε! Αλλά καλώς ή κακώς κανένας άντρας δεν απέρριψε μία γυναίκα επειδή είχε... ρυτίδες! Αφήστε δε, που οι περισσότερες από εμάς, βλέπουμε ρυτίδες εκεί που δεν υπάρχουν! Αλλά και να υπάρχουν, χαλαρώστε και απλά δεχτείτε τον εαυτό σας όπως είναι. Εξάλλου η ρυτίδα είναι και γοητεία. Και επαναλαμβάνουμε, αν το κάνετε για τον εαυτό σας ή ακόμα και τη δουλειά σας, τότε πάμε πάσο!

2. To μανικιούρ: Καλά δεν είπαμε να έχετε το νύφι βρώμικο, φαγωμένο και τα πετσάκια ένα γύρω να κάνουν πάρτι, αλλά θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο καλός σας δεν ενδιαφέρεται καθόλου αν το μανικιούρ σας είναι γαλλικό, ή έχετε πετάξει το απόλυτο χρώμα της εποχής ή αν βάλατε ψεύτικα νύχια ή αν τα έχετε πασπαλίσει με χρυσόσκονες! To μόνο που βλέπει είναι χρώμα πάνω σε νύχια! Αν λοιπόν κι εσείς δεν έχετε και ιδιαίτερο ψώνιο με τα νύχια σας, περιποιηθείτε τα μόνες σας και φτιάξτε τα όπως εσείς θέλετε. Εξάλλου ότι κι αν κάνετε στο συγκεκριμένο, δεν πρόκειται να το εκτιμήσει, οπότε γιατί σκάτε;

3. Koιλιακοί: Βλέπετε τις απανταχού καλλίγραμμες celebriies που διαθέτουν τον κοιλιακό το ζωγραφιστό και ζηλεύετε! Και ερχόμαστε να ρωτήσουμε εμείς: Γιατί βρε κορίτσια; Το πόδι το υπέροχο να το ζηλέψεις και να κάνεις τα πάντα για να το... σμιλέψεις, τα οπίσθια που κοιτάζουν ουρανό επίσης, τους κοιλιακούς όμως γιατί; Δεν ξέρουμε αν σας σοκάρουμε, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών αδιαφορεί πλήρως για το αν μία γυναίκα διαθέτει six pack! Μη σας πούμε κιόλας ότι προτιμούν το κάπως πιο αγύμναστο και φυσιολογικό, δεν εννοούμε μπυροκοίλι βέβαια, γιατί τους αρέσει να είναι απαλό και γλυκούλι! Οπότε κορίτσια αφήστε τους κοιλιακούς και περάστε μία ενυδατική στις κοιλίτσες σας για να είναι έτοιμες για χάδια!

4. Κούρεμα και χτένισμα: Πηγαίντε όσο θέλετε στο κομμωτήριο και πληρώστε όσα περισσότερα μπορείτε για να κάνετε τις αλλαγές σας, μην μπείτε όμως στον κόπο να ρωτήσετε έναν άντρα για το αν του αρέσουν τα μαλλιά σας, γιατί ναι θα σας απαντήσει, αλλά δεν θα μπορέσει να εντοπίσει καμία αλλαγή, εκτός φυσικά αν από φλογερή κοκκινομάλλα που είστε, τα ξυρίσετε... γουλί! Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι όσο περίεργα χτενίσματα κι αν κάνετε, και όσα αξεσουάρ κι αν φορέσετε στην κεφαλή σας, και όσο κι αν αλλάξετε το χρώμα σας, εκείνος πάντα θα σας λέει: Μα γιατί δεν αφήνεις τα μαλλάκια σου κάτω φυσικά που είναι πολύ ωραία; Αυτή είναι μία στάνταρ ατάκα, κι αν πούμε ότι δεν συμφωνούμε θα είμαστε ψεύτες! Η απλότητα είναι το παν άλλωστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου