Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Κάνετε κοψίματα στο πρόσωπό σας



Μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε γωνίες στο πρόσωπό σας, ακόμα και αν είναι οβάλ. Χρειάζεστε ένα... ρουζ σε καφέ φυσική απόχρωση κι ένα πινέλο γωνιακό για ρουζ.

Αν δεν έχετε γωνιακό χρησιμοποιήστε το απλό πινέλο για ρουζ. Επίσης τώρα που είναι καλοκαίρι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την τερακότα σας για κοψίματα. Θα δημιουργήσετε και ένα πιο bronze look.

Καθίστε μπροστά από τον καθρέφτη σας λοιπόν και ξεκινήστε να ανακαλύπτετε τα κόκαλα του προσώπου σας με τα χέρια σας. Πρέπει να βρείτε που ξεκινούν τα κόκαλα των μήλων σας.

Είναι σε ένα ύψος κάτω από τα μάτια σας. Εκεί λοιπόν που πιάνετε την αρχή του κόκαλου των μήλων σας πρέπει να τοποθετήσετε το πινέλο με το ρουζ και να ξεκινήσετε το κόψιμο. Η αρχή του είναι από τα μαλλιά σας και φθάνει πριν το κέντρο των μήλων σας. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε ρουζ και στο γάμα που δημιουργείτε από το τελείωμα του μετώπου σας και συνεχίζει ανάμεσα από τα μαλλιά σας και τα μάτια σας. Θα δώσει και την αίσθηση ότι είστε πιο μαυρισμένες.

Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε ρουζ κάτω από το πιγούνι σας αν θέλετε να δημιουργήσετε γωνίες και στο κάτω μέρος του προσώπου σας.

Τέλος αν το μέτωπο σας είναι μεγάλο, στις ρίζες των μαλλιών σας τοποθετήστε ελάχιστο ρουζ και δημιουργήστε μία σκιά για να μικρύνει.
jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου