Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Nέα προϊόντα Veet για το καλοκαίρι 2013

Υποδεχόμαστε την άνοιξη με σύμμαχο τα νέα προϊόντα Veet για τέλεια καλλυντική αποτρίχωση!

Το νέο Veet Easy Wax ανταλλακτικό Roll-On για μπικίνι-μασχάλες έρχεται να προστεθεί στο ήδη πολύ πετυχημένο VEET EasyWax TM Ηλεκτρική Συσκευή Αποτρίχωσης Roll-On για τέλειο επαγγελματικό αποτέλεσμα ακόμη και στις ευαίσθητες περιοχές!!! Συμπληρωματικά, η οικογένεια του Veet καλωσορίζει τη νέα οικονομική συσκευασία 40 τμχ ταινίες κρύο κερί έτοιμες για χρήση για το πρόσωπο για ακόμη περισσότερες χρήσεις και μεγαλύτερη οικονομία!
  • Το νέο Easy Wax ανταλλακτικό Roll-On για μπικίνι-μασχάλες με μικρότερη κεφαλή χαρίζει επαγγελματικά αποτελέσματα και στις ευαίσθητες περιοχές, κάνοντας την αποτρίχωση εύκολη υπόθεση. Χάρη στην μικρότερη σε μέγεθος κεφαλή επιτρέπει καθαρή και ομοιόμορφη εφαρμογή και προσφέρει στην περιοχή του μπικίνι και της μασχάλης μοναδική βελούδινη απαλότητα! Είναι ειδικά σχεδιασμένο με φυσικό κερί μέλισσας, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα. Σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας, ήρθε για να ολοκληρώσει την πιο hot συλλογή στην αγορά της καλλυντικής αποτρίχωσης.
  • Το Veet προσφέρει επίσης τη νέα οικονομική συσκευασία 40 τμχ ταινίες κρύο κερί έτοιμες για χρήση για το πρόσωπο, για περισσότερες χρήσεις και μεγαλύτερη οικονομία! Απευθυνόμενο στις σύγχρονες γυναίκες που θέλουν να έχουν ένα άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα καλλυντικής αποτρίχωσης και το πιο σέξι και απαλό δέρμα εύκολα και ανέξοδα!
Η ανανεωμένη σειρά Veet με την υπογραφή της πέρλας είναι πλέον γεγονός!!! Οι ανανεωμένες συσκευασίες Veet αγκαλιάζουν απόλυτα την γυναικεία θηλυκότητα, προσφέροντας δέρμα βελούδινο σαν πέρλα. Έχουν μοντέρνο design και κάνουν πιο εύκολη την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος. Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν τη βελούδινη επιδερμίδα και αγαπούν τις πέρλες!

Τιμές Λιανικής Πώλησης των προϊόντων (Ε.Λ.Τ.)
  • Veet Ανταλλακτικό Κερί Roll on Μπικίνι & Μασχάλες     - 8.99 ευρώ
  • Συσκευασία 40 τμχ ταινίες Κρύο Κερί για πρόσωπο        - 10.42 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου