Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Tι φέρνει η χθεσινή πανσέληνος και έκλειψη σελήνης σε κάθε ζώδιο;


Μάθετε τι και πως σας επηρεάζει...

ΚΡΙΟΣ
Θα νιώσεις την ανάγκη της φυγής...
της δραπέτευσης από την καθημερινότητα και να ξέρεις πως θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να το κάνεις αυτό. Το μυαλό σου θα τριγυρνά συνέχεια στο να καταστρώνεις σχέδια για κοντινές ή και πιο μακρινές αποδράσεις. Επίσης πρόσεξε πολύ στον τομέα της επικοινωνίας σου, τι λες, τι υπόσχεσαι, αλλά και τι σου λένε ή σου υπόσχονται. Γενικότερα απόφυγε τις δεσμεύσεις. Μπορεί συχνά-πυκνά το διάστημα αυτό να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις στον τομέα αυτόν με συγγενείς ή ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Ειδικά εσύ του πρώτου δεκαημέρου, πρόσεξε πολύ τα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου και τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις απέναντί τους, γιατί είναι πολύ πιθανό μια ερωτική ιστορία που εμφανίζεται και που δείχνει ιδανική, να μην έχει αυτά που χρειάζεσαι και να απογοητευτείς. Ζήσε ό,τι νιώθεις πως σου κάνει καλό, απόλαυσέ το, αλλά μόνο την στιγμή που το ζεις. Μην επενδύεις σε τίποτε άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα νιώθεις περισσότερη ένταση από ότι συνήθως και για αυτόν το λόγο θα ευθύνεται η συναισθηματική σου κατάσταση, που θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη. Αφενός από ένα οικονομικό ζήτημα, που έρχεται στην επιφάνεια και συνειδητοποιείς πως τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν έτσι όπως τα είχες υπολογίσει ή από κάποιες συμφωνίες με φιλικά σου πρόσωπα που δεν τηρήθηκαν, έτσι όπως τα είχατε συμφωνήσει. Από την άλλη μεριά, ο έρωτας παίζει περίεργα παιχνίδια, όπως το να φέρει στη ζωή σου ένα πρόσωπο, πολύ πιθανόν και αρκετά νεότερο από εσένα, που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα πάθους και ερωτικής έντασης, με αποτέλεσμα να γίνεις ιδιαίτερα κτητική απέναντί του. Κτητική και απαιτητική βεβαίως μπορεί να γίνεις και με τον σύντροφό σου. Έτσι κι αλλιώς η ερωτική σου διάθεση θα λειτουργήσει σαν πυξίδα στην ερωτική σου ζωή. Θα πηγαίνεις εκεί που μπορεί να νιώθεις πως αντλείς το συναίσθημα και το πάθος που σε επιβεβαιώνει! Συνειδητοποιείς τη δύναμη των επιθυμιών σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες, που βεβαίως όλη αυτήν την περίοδο θα έχουν μια αυξημένη κίνηση κι εσύ θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτική στο τι επιλέγεις να έχεις στη ζωή σου. Μια συνεργασία που αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει να προσεχθεί πάρα πολύ στην κάθε της λεπτομέρεια, για το αν θα πρέπει τελικά να την επιλέξεις, αλλά και πάλι καλό είναι να κρατήσεις κάποιες επιφυλάξεις. Η ερωτική σου ζωή βρίσκεται κι αυτή σε μια περίεργη φάση. Αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιων προστριβών, μια κι εσύ θα βρίσκεσαι σε μια φάση ιδιαίτερα απαιτητική από τον σύντροφό σου ή γιατί κάποιο άλλο πρόσωπο πιθανόν να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Αν ανήκεις στους μοναχικούς Διδύμους, ένα πρόσωπο που μπαίνει τώρα στη ζωή σου χρειάζεται προσοχή σε ό,τι σου λέει και ό,τι σου υπόσχεται, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υποχρεώσεις και τρέξιμο φέρνει η Πανσέληνος αυτή για το ζώδιό σου και συνεχώς θα σου βγαίνουν καινούργια πράγματα, καινούργιες εκκρεμότητες, αλλά και πρόσωπα που μπορεί να ζητάνε τη βοήθειά σου και καλείσαι να τους συμπαρασταθείς. Το σίγουρο είναι πως θα καταναλώσεις πολύ ενέργεια, τόσο που μπορεί να νιώσεις ψυχικά και σωματικά εξαντλημένη και να αναζητήσεις στιγμές απομόνωσης και ησυχίας. Ο έρωτας επισκέπτεται και τη δική σου ζωή, πολύ πιθανόν με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου κύκλο, με το οποίο υπάρχει ένα ερωτικό παιχνίδι εδώ και καιρό, αλλά τώρα βγαίνει με περισσότερο έντονο τρόπο. Σε διεκδικεί και νιώθεις πως σε βγάζει από τη μονοτονία της καθημερινότητάς σου. Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, έχεις την πιθανότητα να ζήσεις μια ονειρική κατάσταση, αλλά θα πρέπει να προσέξεις πολύ για το πόσο πραγματικό είναι όλο αυτό. Κράτησε μια επιφύλαξη για το παρακάτω…

ΛΕΩΝ
Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτική με ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή σου, όσον αφορά σε ερωτικές ιστορίες, που εύκολα θα σου δείξουν ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είναι. Κι αυτό δεν θα γίνει απαραίτητα από πρόθεση, μια και θα είναι και η ανάγκη του άλλου ατόμου να ζήσει μαζί σου κάτι μοναδικό. Σαν να στήνεται μια πλεκτάνη, που σκοπό έχει να σε βάλει μέσα στο όνειρο… Το θέμα είναι πώς θα βγεις! Για αυτό πρόσεξε τα πρόσωπα που έρχονται την περίοδο αυτή στη ζωή σου, αφού είσαι κι εσύ σε μια ευάλωτη φάση. Γενικότερα, αν έχεις πρόθεση να προωθήσεις κάποια σχέδιά σου, φρόντισε να έχεις τις μεγαλύτερες δυνατές διασφαλίσεις, αλλά και πάλι κράτα και μια επιφύλαξη! Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την οικογενειακή σου ζωή ενεργοποιεί η Πανσέληνος αυτή, καθώς και ζητήματα που μπορεί να προϋπήρχαν από καιρό και τώρα βγαίνουν στη επιφάνεια απαιτώντας λύσεις. Πάντως, η όλη ατμόσφαιρα που διαμορφώνεται έχει αρκετό παρασκήνιο, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται. Υπάρχει πιθανότητα ο σύντροφός σου να μην είναι και τόσο ξεκάθαρος απέναντι σου, υπάρχει περίπτωση βεβαίως και εσύ να μην είσαι σαφής απέναντι του… Όπως και να έχει, μην εμπιστεύεσαι αυτά που λέγονται, μια και είναι πολύ πιθανό να απέχουν από την πραγματικότητα!

ΖΥΓΟΣ
Στον τομέα της επικοινωνίας εστιάζει η Πανσέληνος αυτή για σένα. Πολλά από τα πράγματα ή τις ειδήσεις που φτάνουν τώρα στα αυτιά σου, δεν είναι και τόσο ειλικρινή, τόσο αληθινά για να τα εμπιστευτείς. Η περίπτωση ενός ταξιδιού την περίοδο αυτή είναι κάτι που δείχνει αρκετά ρεαλιστικό σαν σχέδιο ή σαν κατάσταση. Ο έρωτος παίζει κι αυτός καθοριστικό ρόλο την περίοδο αυτή, αφενός έχεις μια έντονη διάθεση να φλερτάρεις, να παίξεις, να ερωτευτείς, και όλα δείχνουν πως ένα πρόσωπο που μπαίνει τώρα στη ζωή σου σε παρασύρει, ιδιαίτερα εσένα του δευτέρου δεκαημέρου. Για σένα που έχεις γενέθλια στις 15 Οκτωβρίου, μια ευκαιρία στον ερωτικό τομέα φαίνεται πως έχει προϋποθέσεις για να μείνει…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκείνο που θα νιώσεις έντονα είναι η ανάγκη για αλλαγή! Τα συναισθήματά σου λειτουργούν με έντονους ρυθμούς και σε σπρώχνουν σε μια αναζήτηση αυτού που θα σε γεμίσει, που θα σε κάνει να χαρείς. Μια διάθεση για μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις θα βγαίνει συνεχώς μπροστά σου… Ένα οικονομικό ζήτημα, που έρχεται σαν μια ευκαιρία που θα σου δώσει λύση, καλύτερα να μην το εμπιστευτείς πριν το εξετάσεις διεξοδικά. Αυτό που επίσης είναι πολύ έντονο, είναι η ερωτική σου διάθεση, που γίνεται πόλος έλξης για πολλούς, αφού η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Εκείνο που αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι σεξουαλική σου ζωή, που ομολογουμένως θα είναι πολύ έντονη αυτό το διάστημα. Φρόντισε όμως να ξεκαθαρίσεις πως ό,τι συμβαίνει τώρα είναι εμπειρίες του τώρα. Δεν σου υπόσχονται απαραιτήτως κι ένα αύριο…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ειδικότερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου, τα πράγματα εμφανίζονται με μια πιο πολύπλοκη μορφή. Κάτι θέλεις να αλλάξεις, κάτι σου ζητά η καρδιά σου, κάτι απαιτεί το συναίσθημά σου που είναι στα κόκκινα, κι όλα αυτά μαζί σε οδηγούν σε διαδρομές περίεργες, όπου ακολουθείς ό,τι σου δίνει ευχαρίστηση, ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά. Βεβαίως, δεν ξέρεις τι βρίσκεται στην άκρη του τούνελ και χρειάζεται προσοχή, γιατί αυτό που θα συναντήσεις δεν είναι σίγουρο πως θα σου αρέσει και πολύ. Αν έχεις μια μόνιμη σχέση, πρόσεξε πολύ την πορεία σου. Αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο, μια ερωτική ιστορία πολλά υποσχόμενη σου χτυπά την πόρτα ή ακόμα και μια συνεργασία, που έχει να σου προσφέρει σημαντικά οφέλη. Αρκετά κερδισμένη μπορείς να βγεις εσύ του τρίτου δεκαημέρου, είτε όσον αφορά σε μια επαγγελματική συνεργασία, είτε σε μια προσωπική σχέση! Παίζουν και τα δυο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη της απομόνωσης, αυτής του να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου και να νιώσεις το βαθύτερο κομμάτι σου και τις ανάγκες του. Ίσως να μην ξέρεις τι θέλεις, ίσως να μην έχεις καταλήξει ακόμα για το ποιες προτεραιότητες θα βάλεις παρακάτω. Πάρε το χρόνο σου… Βεβαίως, μπορεί να υπάρχει και κάτι άλλο που σε προβληματίζει, όπως ένα πρόσωπο το οποίο λειτουργεί στο παρασκήνιο της ζωής σου ή στο μυαλό σου, και που τα συναισθήματά σου για εκείνο κάθε άλλο παρά φιλικά είναι, όμως δεν έχεις εκδηλωθεί και αυτό είναι κάτι που σε ταλαιπωρεί! Πάρε το χρόνο σου και αποφάσισε πώς θέλεις να κινηθείς. Έτσι κι αλλιώς, την περίοδο αυτή θα γυρνάς σε παλιές αγάπες ή παλιές φιλίες, που δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει τον κύκλο τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο κύκλος αυτός του φεγγαριού ανοίγει ή κλείνει φιλίες, που μετασχηματίζονται, μια και μιλά για τις ανεκπλήρωτες σχέσεις, που μένουν όμως στο πίσω μέρος του μυαλού και το ταλαιπωρούν. Η ερωτική σου ζωή ιδιαίτερα ανεβασμένη και μια φιλική σχέση δείχνει να αλλάζει μορφή και να περνά σε μια άλλη φάση, περισσότερο ερωτική. Κατά πόσο θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου κι εσύ στις δικές της θα το δείξει ο χρόνος, όμως τώρα το ζεις με ό,τι έχει να σου δώσει. Ένα σενάριο που επίσης παίζει, είναι μια φιλική σου σχέση να σε απογοητεύσει και να περάσετε σε μια περισσότερο αδιάφορη κατάσταση ο ένας προς τον άλλον. Όπως και να έχει, σε ό,τι συναντάς αυτήν την περίοδο κράτα μια επιφύλαξη, εκτός κι ανήκεις στου Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου. Εσύ μπορείς να ελπίζεις πως οι ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή θα έχουν και διάρκεια!

ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματικά ζητήματα εγείρει για εσένα ο νέος αυτός κύκλος. Κάτι που περίμενες και έχεις πραγματικά προσπαθήσει πολύ για την πραγματοποίηση του, δεν σου βγαίνει έτσι όπως το ήθελες ή το είχες φανταστεί, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Η κοινωνική σου ζωή περνά μια περίεργη φάση, μπορεί να νιώσεις πως τίποτα γύρω σου δεν σε εκφράζει όπως θα ήθελες και θα θελήσεις να κλειστείς περισσότερο στο εαυτό σου. Μην το βάζεις κάτω, οργανώσου και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις… Όσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, οι ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν, τόσο σε οικογενειακό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, μπορεί να είναι αυτές που θα σε αποζημιώσουν. Μην το σκεφτείς και φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα.

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου