Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

5 συνήθειές σου που κάνουν τον άνδρα να ξενερώνει στο σεξ

Δώσε βάση για να μη βρεθείς εκτός κρεβατιού.


Είσαι σε μια σχέση και ενώ νομίζεις πως όλα βαδίζουν τέλεια.. ξαφνικά παρατηρείς πως ο σύντροφός σου δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κρεβάτι. Οι δικαιολογίες είναι αστείες και εσύ αρχίζεις να πανικοβάλλεσαι. Πριν αρχίσεις τις υστερίες, δες αν έχεις μια από τις παρακάτω συνήθειες.


1.Γκρινιάζεις / Κρεβατομουρμούρα. Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν πως αυτό που κάνουν λέγεται «γκρίνια».. απλά γιατί το θεωρούν αυτονόητο και τους βγαίνει αυθόρμητα. Η αλήθεια είναι όμως πως η γκρίνια έχει τις ώρες της και σίγουρα δεν χωράει στο κρεβάτι.

2.Δεν περιποιείσαι αρκετά τον εαυτό σου. Το να αγοράσεις καινούργια εσώρουχα, να κάνεις ένα περιποιημένο πεντικιούρ ή έναν καθαρισμό στο πρόσωπο δεν σε κάνει λιγότερο κυρία! Ίσα-ίσα πρέπει να αξιοποιείς τα όπλα σου στο μέγιστο βαθμό για να γοητεύεις συνέχεια το αγόρι.

3.Δεν παίρνεις πρωτοβουλίες στο κρεβάτι. Δεν λέμε να κάνεις συνέχεις εσύ τις πρώτες κινήσεις αλλά δεν είναι κακό (το αντίθετο) να δείξεις κάποιες φορές εσύ πρώτη τις διαθέσεις σου. Θα τον ερεθίσει αφάνταστα.

4.Μιλάς συνέχεις για τη δουλειά σου. Καλό είναι που είσαι κορίτσι καριέρας αλλά και αυτό θέλει την ώρα του. Δε θα λύσετε την παρεξήγηση με το αφεντικό την ώρα που είσαι στο κρεβάτι με τον σύντροφο. Συγκεντρώσου στο σεξ.

5.Είσαι συναισθηματική, ευσυγκίνητη, υπερ ευαίσθητη, κλαις εύκολα. Είναι η πιο μαλακή σου πλευρά και την αγαπάει το αγόρι σου, αλλά όταν γίνεται υπερβολική αυτό τον ξενερώνει. Δείξε λίγο περισσότερο δυναμισμό στην επαφή σας.

faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου