Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Για άντρες και γυναίκες: Δώδεκα σημάδια ...καλοκαιρινής απιστίας!

Παράξενες αντιδράσεις, νέες συνήθειες και ύποπτες συμπεριφορές που θα σας ανοίξουν τα μάτια!


Για τους άνδρες
1. Προσέχει την εμφάνιση του. Αν εντελώς ξαφνικά, τον απασχολούν τα παραπανίσια κιλά του και πως θα βγει στην παραλία (δεν αποκλείεται να γραφτεί και στο γυμναστήριο) αλλάξει άρωμα και αποκτήσει νέο look στα μαλλιά, τότε μάλλον πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε. Η θέση του επιβαρύνεται όταν οι “χύμα”  φόρμες αντικατασταθούν με νέα ρούχα (που σημαίνει ότι πήγε για ψώνια!) και τα εσώρουχα του παππού βρεθούν στο καλάθι των αχρήστων.
2.  Αποφεύγει να συναναστρέφεστε με τους φίλους του και τους συναδέλφους του; Ακόμα ένα σημάδι ότι μάλλον σας απατά. Σε περίπτωση μάλιστα, που αισθανθείτε και κάποια αμηχανία από τον κοινωνικό του περίγυρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιοι γνωρίζουν την ύπαρξη του τρίτου προσώπου και απλά τον καλύπτουν.
3. Κρατάει σε απόσταση ασφαλείας το κινητό του. Για ευνόητους λόγους. Οι εποχές που άφηνε το κινητό επάνω στο τραπέζι ή το ξεχνούσε σε οποιαδήποτε σημείο του σπιτιού, περάσανε ανεπιστρεπτί. Πλέον βρίσκεται μονίμως στο αθόρυβο και έχει αποκτήσει κωδικό κλειδώματος που κρατά επτασφράγιστο μυστικό.
4. Σου την αναφέρει. Όταν σε άσχετες συζητήσεις πετάγεται το όνομα μίας καινούργιας φίλης/γνωστής/ συναδέλφου, σημαίνει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο τον απασχολεί. Δεν έχει σημασία τι λέει γιατί ακόμα και αν δεν μιλάει για εκείνη με τόσο κολακευτικά λόγια θα μπορούσε να το κάνει για να σου ρίξει στάχτη στα μάτια.
5.Ζηλεύει. Όσο και αν παράδοξο ακούγεται, ισχύει. Μην απορήσετε αν σας κατηγορήσει ότι εσείς τον απατάτε. Σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο παίρνοντας παράδειγμα από τον ίδιο του τον εαυτό.
6. Σας ανακοινώνει ότι αποφάσισε να πάει διακοπές με φίλους. Πολύ πιθανόν να σκαρφιστεί και κάποιο bachelor party για να αποφύγει την γκρίνια.

Για τις γυναίκες
1.'Εχει χάσει τη διάθεση της για σεξ. Δυσκολεύεστε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που κάνατε σεξ ; Κακό σημάδι!
2. Αγνοεί την παρουσία σας. Η ανυπόφορη γκρίνια και το υπέρμετρο ενδιαφέρον του παρελθόντος έχουν αντικατασταθεί με μία παγερή αδιαφορία για το που πάτε και τι κάνετε.
3. Λέει ότι βγαίνει συνεχώς με τις φίλες της. Γνωστές και νέες άγνωστες φίλες μονοπωλούν τον χρόνο της συντρόφου σας.
4. Δίνει ακόμα περισσότερη σημασία στην εξωτερική της εμφάνιση. Κάνει δίαιτα, δοκιμάζει νέα προϊόντα ομορφιάς και το έχει ρίξει στο shopping therapy!
5. Διεκδικεί την αυτονομία της. Ξαφνικά, δεν έχει πρόβλημα να περάσετε λίγες ημέρες διακοπών με τους φίλους σας ή την οικογένεια της. Ευκαιρία να κάνει και εκείνη το ίδιο με τις φίλες της που παρεπιπτόντως  βλέπει κάθε μέρα.
6. Έχει ψυχολογικές μεταπτώσεις. Την μία είναι μελιστάλαχτη, την άλλη είναι μέσα στα νεύρα. Ένα είναι το βέβαιο, ότι η ύπαρξη του τρίτου προσώπου να την έχει αποσυντονίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου