Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

4 τύποι ανδρών που πρέπει να αποφύγεις


Αρκετοί είναι οι άντρες που θα βρεθούν στο μονοπάτι σου, ώσπου να βρεις τον ιδανικό. Θα πρέπει όμως να αποφύγεις μερικούς τύπους, όποιο κι αν είναι το τίμημα.

Αρχικά, κάποιος ίσως σου φανεί πολύ αξιοπρεπής κι αυτό γιατί θα προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου. Μόλις εμφανιστούν βέβαια τα πρώτα συμπτώματα, πως κάτι πάει στραβά, σου εγγυώμαι, ότι δε θα ξέρεις που να κρυφτείς. Αναρωτιέσαι, πως μπορεί να είναι αυτός ο άντρας, που θα σε κάνει να το βάλεις στα πόδια;

Πάρε μια μικρή ιδέα..

Ο τσιγκούνης: Οκ θα σε βγάλει μια, άντε δυο φορές έξω για ποτό ή φαγητό. Μην περιμένεις να είναι περισσότερες. Αυτός ο τύπος δεν είναι απλά τσιγκούνης. Θα εκπλαγείς μόλις διαπιστώσεις, ότι δεν κουβαλάει καν μαζί του το πορτοφόλι, για να μην πληρώσει.

Ο τεμπελόγατος: Μιλάμε για την τεμπελιά στο μεγαλείο της. Στην αρχή σου αναφέρει τα μελλοντικά του σχέδια. Οι φιλοδοξίες του σε εντυπωσιάζουν. Στην πράξη όμως, ο κύριος περνάει ολόκληρη την ημέρα του μπροστά από το video game.

Ο κολλημένος - πολυάσχολος: Το αντίθετο ακριβώς του τεμπέλη, μόνο που δε θα έχει ποτέ χρόνο να σου αφιερώσει. Δείχνει υπέροχος ως επαγγελματίας. Η προσωπική ζωή όμως δεν ξεχωρίζει και πολύ από τη δουλειά. Ατέλειωτες συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά. Θα έχεις βέβαια και τα ακριβά δώρα σου, αλλά μην του αναφέρεις γάμο. Το πιο πιθανό είναι να σου πει, πως προέχει η καριέρα του.

Το μεγάλο παιδί: Σαφώς είναι ότι πιο ωραίο να μεγαλώνει κανείς, να ωριμάζει, αλλά να μη χάνει την αθωότητα ενός παιδιού. Στην περίπτωση αυτού του άντρα όμως, τα χρόνια πέρασαν και δεν άγγιξαν σε ότι έχει να κάνει με την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα ενός ανθρώπου. Φύγε, πριν γίνεις η δεύτερη μητέρα του.
faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου