Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Πιάσε τα μαλλιά σου με τον πιο ατημέλητο τρόπο


Τα μαλλιά, από εκεί που ήταν σούπερ επιτηδευμένα, πλέον παρουσιάζονται με τρόπο που τα κάνει να μοιάζουν αγουροξυπνημένα, τεμπέλικα, ελεύθερα. 

Οι περισσότεροι οίκοι έβαλαν τα χτενίσματα σε πλήρη αντίθεση και αντίφαση με extravagant δημιουργίες. Stella McCartney, Roberto Cavalli και Derek Lam έδωσαν (μεταξύ άλλων) τη γραμμή.

Ο Paul Smith έβαλε υπέροχους ανακατωμένους κότσους μπαλαρίνας σε συνδυασμός με φλοράλ δημιουργίες για ένα uber chic αποτέλεσμα. Τέλειο χτένισμα για βράδυ, αλλά και για το γραφείο (εάν είσαι σε έναν λίγο πιο αυστηρό εργασιακό χώρο).

Η Jil Sander στο γνωστό μινιμαλιστικό ύφος προτείνει το πιο χαλαρό πιάσιμο της σεζόν. Μακριά μαλλιά πιασμένα με τον πιο πρόχειρο τρόπο αναδεικνύουν μια ανεπαίσθητη κομψότητα. Ιδανικό χτένισμα για μια ηλιόλουστη βόλτα στα μαγαζιά.

Ο οίκος Marni αγαπάει τους χαλαρούς κότσους, τους οποίους από ότι μαθαίνουμε εμπνεύστηκε από τις υπαλλήλους των γραφείων της εταιρίας Marni! Ένα εύκολο χτένισμα που μπορεί να ταιριάξει τόσο για τη δουλειά όσο και για την απόλυτη καλοκαιρινή έξοδο.

Ο οίκος Balmain έδειξε την προτίμησή του στο grunge ύφος και κάπου εκεί τοποθέτησε και τις προχειροφτιαγμένες πλεξούδες. Τις δένεις με ένα ή δύο λαστιχάκια και είσαι έτοιμη! Χαριτωμένο χτένισμα για καφέ και βόλτα (με φίλες ή με το αμόρε).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου