Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Veet ‘IT’ Girl: Εκεί που η μόδα και η ομορφιά συναντούν το… Veet!!!

Kέρδισε και εσύ ένα “Portfolio”, μια επαγγελματική φωτογράφηση, με τον Advertising Photographer Σωκράτη Ευσταθόπουλο και την Fashion Stylist & Image Maker των stars Αλεξάνδρα Κατσαΐτη!!! 

Ο Διαγωνισμός ομορφιάς Veet ‘ΙΤ’ Girl από το Veet ξεκίνησε στο Facebook την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και θα διαρκέσει, έως τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 για να αναδείξει τη λαμπερή και FASHION πλευρά που κρύβεις μέσα σου!

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, κάνε like στη σελίδα του Veet στο Facebook www.facebook.com/VeetGreece, συμπλήρωσε το τεστ προσωπικότητας και στείλε μας τις αγαπημένες σου φωτογραφίες!!! Οι 15 επικρατέστερες θα περάσουν την εμπειρία του casting από ανθρώπους της μόδας και μόνο οι 5 θα προκριθούν. Οι 5 φιναλίστ θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε διαφορετικά settings / concept από τον Advertising Photographer Σωκράτη Ευσταθόπουλο! Την εμφάνιση των κοριτσιών θα φροντίσουν και θα επιμεληθούν:
  • Η Fashion Stylist & Image Maker των star Αλεξάνδρα Κατσαΐτη
  • Ο Freddy Kalompratsos, Μake up Αrtist και Διευθυντής της σχολής μακιγιάζ FREDDY MAKEUP STAGE
  • Ο Ilias Zarbalis, HAIR STYLIST των TOP MODELS από τα κομμωτήρια ΙZARBALIS
Οι φωτογραφίες των 5 υποψηφίων για το Veet ‘IT’ Girl θα αναρτηθούν στην σελίδα του Veet στο facebook και η τυχερή με τη φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα Like θα κερδίσει μια επαγγελματική φωτογράφιση Portfolio στο studio Image Pro και προϊόντα Veet για έναν ολόκληρο χρόνο!

Μη χάνεις στιγμή! Λάβε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς Veet ‘IT’ Girl και μπες στον λαμπερό κόσμο της μόδας, βιώνοντας από κοντά την εμπειρία Veet!

Για περισσότερες πληροφορίες και τους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού παρακαλούμε επισκεφτείτε την σελίδα του Veet στο Facebook www.facebook.com/VeetGreece.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου